ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ….

Όταν έγραψα το πρώτο κείμενο σε αυτό το Βlog ο μοναδικός αναγνώστης  ήταν ο αδερφός μου. Δεν χρειάστηκε να κάνω καμία εξαγγελία ή δήλωση ότι ξεκινάω ένα ιστιολόγιο. Από τότε ως σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.. έχουν ξεπεράσει τους διακόσιες χιλιάδες οι επισκέπτες  με 1.430 αναρτήσεις και 1.876 σχόλια..  Ήρθε η ώρα  όμως αυτό το blog να πάψει να λειτουργεί.
Σε μία κοινωνία που έχει που έχει σημαία της το ρουσφέτι, την μίζα και την μιζέρια, την μοιρολατρία και την υποταγή, blog σαν και το δικό μου  κάνουν κακό σε αυτή την κοινωνία, στέκονται εμπόδιο στο να βουλιάξει, να πατώσει εντελώς , μικρό μεν αλλά εμπόδιο..!
Σε μια κοινωνία που λειτουργεί με τον παραλογισμό και την απάθεια, που αποβάλει κάθε άξιο και ικανό, δεν υπάρχει λόγος κάποιος να αντιστέκεται. Όταν η κοινωνία του Ξηρομέρου έχει δημιουργήσει τέτοιες προϋποθέσεις έτσι ώστε να παρουσιάζονται ως σωτήρας ο »Αυριανός» Δήμαρχος τότε έχουμε αυτό που μας αξίζει.

Το Ξηρόμερο  βουλιάζει  στης θάλασσας τον πάτο..  αν ποτέ βρει την δύναμη να βγει στην επιφάνεια θα έχει φτιάξει μια κοινωνία υγιή, στην οποία θα αξίζει να αγωνίζεσαι,να διεκδικείς  και να ονειρεύεσαι. Αν πάλι δεν τα καταφέρει θα γίνει ένα με τη σαπίλα του βυθού και θα πορεύεται με αυτή. Μια  σάπια κοινωνία με σάπιους  ηγέτες  χωρίς αύριο, χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον…
Ευχαριστώ όλους όσους  ήταν υποστηρικτές του BLOG και συνοδοιπόροι μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Για τους υπόλοιπους που χαμογελάνε ειρωνικά  και με ικανοποίηση γιατί κλείνει το blog  λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπόρεσα  να   τραβήξω έστω και για λίγο το κεφάλι  τους έξω από τα σκατά  που είναι χωμένο μπας και αναπνεύσουν λίγο καθαρό αέρα !!!
«Το παραπάνω κείμενο το έγραψα στις 19 Σεπτεμβρίου όταν έβλεπα που πάει οι ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να γράψω κάτι άλλο για να κλείσω αυτό το κεφάλαιο. θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από όσους ήταν τακτικοί και »αληθινοί» αναγνώστες αυτού του blog και τους στερώ την καθημερινή τους ενημέρωση»

Advertisements