Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ…
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΑΛΛΊΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΑΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΚΟΥΜΑ ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ , ΑΡΓΥΡΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΛΥΣΣΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ και ακολουθούν τρίτες και τέταρτες θέσεις Βοτσης θεοδωρος, Μαρίνος Μιχάλης και Παπαζώης Θεοφάνης.
Συγκινητικές στιγμές έζησε η αποστολή του Συλλόγου μας κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία. Η ομάδα αναχώρησε αργά την πέμπτη 21/10 και επέστρεψε την Δευτέρα 25/10 , κουβαλώντας μαζί τους εκτός από τα πανευρωπαϊκά μετάλλια , τις φοβερές στιγμές που έζησαν. Χαρές, αγωνίες, συγκινήσεις, οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους και θα τους συνοδεύουν σε όλη τους την ζωή . Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα για τον Αστακό και για τα παιδιά μας να αγωνίζονται σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο να αγωνίζονται αλλά αν σου φέρνουν και τόσες διακρίσεις. Πραγματικά μας συγκινούν όλους σχετικούς άσχετους με το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Αξιοσημείωτο είναι η μετριοπάθεια και η ταπεινότητα που παρατηρήσαμε ότι χαρακτηρίζει αυτά τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτές τους , οι οποίοι δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι δίνουν και την ψυχή τους γι αυτά τα παιδιά
και είναι οι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας.
Πήραν τα παιδιά από την πλατεία και την παραλία όπου περνούσαν τις ελεύθερες ώρες τους και τα έβαλαν να αγωνίζονται στην Ευρώπη.
Ζητήσαμε από τον κ. Μαρίνο να μας πει δύο λόγια σχετικά με την επιτυχία .
‘«Αυτό που ζήσαμε στην Βουλγαρία δεν περιγράφεται . Ποτέ δεν θα φύγουν από τη μνήμη μου οι ιαχές » ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ» στις εξέδρες όταν αγωνίζονταν οι αθλητές μου, όπως επίσης όταν ακούγονταν απο τα μεγάφωνα τα ονόματα των αθλητών που καλούνταν για την απονομή συνοδευόμενα απο την λέξη »GREECE» δηλώνοντας την χώρα που εκπροσωπεί και ταυτόχρονα στις κατάμεστες από κόσμο εξέδρες , ανάμεσα σε σημαίες τόσων χωρών, να σηκώνονται οι Ελληνικές και να πανηγυρίζουν .
Είναι άλλο πράγμα να εκπροσωπείς την χώρα σου στο εξωτερικό. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα να σηκώνεις την Ελληνική σημαία.
Η δύναμή μας είναι το δέσιμο που έχουμε , η αγάπη η πίστη στις δυνάμεις μας και η πειθαρχία. Δουλεύουμε πολύ στο Σύλλογο με τα παιδιά , τα οποία έχουν πάρει πλέον άλλο αέρα. Αντιμετωπίζουν αθλητές απο άλλες χώρες Βουλγαρία , Ρουμανία , Μολδαβία κτλ τους οποίους δεν τους βλέπουν καθόλου μπροστά τους. Τα παιδιά μας είναι υπέροχα Μόνο όταν τα αγαπάς και τα ζεις τα καταλαβαίνεις .
Τα ευχαριστώ γιατί έχουν δώσει επιπλέον νόημα στην ζωή μου. Ζω για να τα βλέπω να προοδεύουν σε όλους τους τομείς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!
Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι κάτι το ξεχωριστό είναι κάτι που σε μαγεύει!!!
Θα ήμαστε τόσο εγώ όσο και ο κ. ΣΑΝΙΔΑΣ πάντα δίπλα τους ακούραστα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Advertisements