»Η πράσινη ανάπτυξη»στο Ξηρόμερο ξεκίνησε απο το ξενοδοχείο Στράτος στον Αστακό.

Παρέλαση πράσινων βουλευτών την Κυριακή από το ξενοδοχείο Στράτος.Πάνω που είδα παραδοσιακούς πράσινους, κόκκινους και μπλε  ψηφοφόρους να μπλέκονται μεταξύ τους  στους συνδυασμούς και είπα δόξασε ι ο θεός,  την Κυριακή είπα Παναγία βοήθα!!!.
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές βλέπουμε παραδοσιακούς ψηφοφόρους της δεξιάς στο Πασόκ και το αντίστροφο.Αυτό για μένα είναι ένα πολύ θετικό φαινόμενο. θέλω να πιστεύω ότι οι μετακινήσεις αυτές δεν γίνονται απο προσωπικό όφελος και μόνο, αλλά γιατί ήρθε η ώρα κάποιοι  να σπάσουν την αλεμαργιά του κομματικού ζευγολάτη και να τραβήξουν την δική τους πορεία. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουν αυτοί για αυτούς και για το μέλλον τους .
Πρόσφατα ο κ Σαμαράς, ο πρόεδρος της Ν.Δ, χαρακτήρισε τον κ. Τατούλη πολιτικά μεταλλαγμένο γιατί αποχώρισε από το κόμμα και τράβηξε το δικό του δρόμο . Οι πολιτικοί ξέρουν πως αργά ή γρήγορα πολιτικά »μεταλλαγμένοι» θα γίνουν χιλιάδες και αυτός είναι ο καθημερινός τους φόβος. Αυτός είναι και ο λόγος που όλο το Πασοκ της Αιτ/νιας σήμερα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Στράτος στην εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Λύτρα για να προστατεύσει όσο μπορεί τον κομματικό του ιστό και κατ επέκταση την καρεκλιτσα τους.
Το Κυριακάτικο πράσινο γιουρούσι στον Αστακό αποδεικνύει περίτρανα πόσο σημαντικό είναι για το Πασόκ να δούμε στις 7 Νοεμβρίου το βράδυ στην TV ένα ακόμα πράσινο Δήμο. Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι όλοι αυτοί μαζεύτηκαν την Κυριακή στον Αστακό γιατί τους ενδιαφέρει το μέλλον του Δήμου ή το Μέλλον του κ Λύτρα , τους ενδιαφέρει μόνο το Πασόκ το κόμμα και οι θέσεις που αυτό τους παρέχει
Mα θα μου πει κάποιος, όλοι αυτοί δεν ήρθαν μόνοι τους. Κάποιος τους προσκάλεσε και ο κ Λύτρας είναι σύστημα Πασοκ . Αυτό εν μέρει είναι σωστό. Το λάθος είναι του κ Λύτρα που έπρεπε να δείξει ένα ιδιαίτερο σεβασμό και βαρύτητα σε όσους απο άλλες κομματικές παρατάξεις αποφάσισαν να τον στηρίξουν. Φαντάζομαι πως η πίεση απο το σύστημα πασοκ προς τον κ Λύτρα ήταν τέτοια που δεν του άφηνε και πολλά περιθώρια για να διαλέξει ποιος θα παραβρεθεί και ποιος όχι. Για το Πασόκ αυτές οι εκλογές έχουν πάρει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης και σύνεσης στην τρόικα ή όχι.
Για τα προβλήματα του τόπου δεν δίνει δεκάρα κανένα Πασοκ και καμία τρόικα. Η χθεσινή παρέλαση των κυβερνητικών παραγόντων δείχνει ένα ακόμα πράγμα: ότι η υποψηφιότητα Λύτρα έχει μια και μοναδική υποχρέωση, να υλοποιήσει κυβερνητικές εντολές και απαιτήσεις της τρόικας !

Υ.Γ για όσους έχουν απορία.. για το εργοστάσιο LPG ούτε λέξη!!!  Άντε βρε μπράβο μας …καλορίζικο… να το χαιρόμαστε !!!

Advertisements