Συσκεψη απο την επιτροπή αγώνα..

Σύσκεψη πραγματοποίησε στις 29/9  η επιτροπή αγώνα που έχουν συγκροτήσει οι φορείς του Δήμου ενάντια στην επικίνδυνη επένδυση των ΑΡΑΒΩΝ. Στη σύσκεψη ήταν παρόντα όλα τα προεδρία απο τους φορείς και τους συλλόγους του δήμου καθώς και ο κ. Βοτσης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου «λαϊκή συσπείρωση» που στηρίζεται απο το κομουνιστικό κόμμα Ελλάδος . Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε ενημέρωση ολόκληρου του Νομού με συγκεντρώσεις και ομιλίες σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, καθώς και συνάντηση και ομιλία στην Αθήνα.
Οι προτάσεις που έγιναν απο τους παρευρισκόμενους ήταν να προχωρήσει η επιτροπή σε δυναμικές κινητοποιήσεις, όπως ο συμβολικός αποκλεισμός της νομαρχίας, η οποία υπερψήφισε την αλλαγή περιβαλλοντολογικών όρων, ο συμβολικός αποκλεισμός του Πλατυγιαλιού, ακόμα και παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου.!!
Συζητήθηκε επίσης έντονα η σιωπηρή στάση των υποψηφίων Δημάρχων καθώς και τον υποψηφίων για την περιφέρεια και αποφασίστηκε ομόφωνα να τους ζητηθεί εγγράφως η θέση τους για την επικείμενη επένδυση.
Οι υποψήφιοι εντέχνως αποφεύγουν να πάρουν θέση για ψηφοθηρικούς λόγους, υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων. Όλοι ξέρουν ποιος είναι με ποιόν και ποιος θέλει τι .. είναι πολιτικά πιο έντιμη μια ξεκάθαρη θέση απο τα μισόλογα και τις υπεκφυγές… η πολιτική εντιμότητα είναι είδος προς εξαφάνιση..

Advertisements