ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τελευταία παρατηρώ σταθερά υψηλή επίσκεψήμότιτα στο blog. Ειμαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται στα φοβερά και αποκαλυπτικά μου άρθρα, που δεν γράφω…. αλλά στο ενδιαφέρων για τις Δημοτικές εκλογές. Υποψιάζομαι ότι δεν αυξήθηκαν οι επισκέπτες απλά οι ίδιοι μπαίνουν ποιο συχνά για να δούν άν υπάρχει νεότερο απο το μέτωπο των Δημοτικών εκλογών.

Δυστυχώς τα νέα απο τον εκλογικό αγώνα είναι τραγικά, θυμίζουν εποχές εκλογικών αναμετρήσεων των δεκαετιών 70-80 όπου υπήρχε μίσος πραγματικό και έβγαιναν μαχαίρια στα καφενεία. Τα πράγμα δεν είναι ακριβός τόσο τραγικά δεν υπάρχουν μαχαίρια υπάρχουν όμως υπολογιστές που γράφονται ανυπόγραφες υβριστικές επιστολές και διανέμονται ταχυδρομικός. Υπάρχουν τηλεφωνήματα με απόκρυψή που απιλούν επαγγελματίες για φορολογικούς και άλλους ελέγχους αν δεν αποσύρουν την υποψηφιότητα τους..

Το ξηρόμερο βουλίζει απο την αθλιότητα των σκληροπυρηνικών κομματικών παραγοντίσκων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση. Έχουν χεσμένο το μέλλον του τόπου, χεστήκανε για την μιζέρια και την φτώχεια που ζούμε, χεστήκανε για την κατρακίλα που έχουμε πάρει ..Ο Δημαρχιακός θώκος και το αξίωμα των Δημοτικών συμβουλών είναι αυτοσκοπός, με μία λέξη η κονόμα!! όλα τα υπόλοιπα σταχτη και μπουρμπερη. Πάντα αυτό ήταν το ήθος και το ύφος των Δύο μεγάλων κομμάτων και των υποστηρικτών τους που μας εξουσιάζουν τα τελευταία 60 χρόνια. Κέρδιζαν εκλογές σε όλα τα επίπεδα με απειλές, βρισιές, εκβιασμούς, και εξαγορά συνειδήσεων..!!

Advertisements