Έτσι πρέπει… μπράβο στους Αγρινιώτες !!

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον υποψήφιο δήμαρχο Δημ. Σταμάτη από κατοίκους του διευρυμένου δήμου Αγρινίου. Δεν είναι τόσο η πρόσφατη δημοσκόπηση όπου πιάνει πάτο σε ποσοστά, αλλά και η αντιμετώπιση που ακούγεται ότι τυγχάνει από δημότες.

Πολλοί εκφράζουν ανοιχτά την επιφύλαξή τους για την επανάκαμψη του βουλευτή στην αυτοδιοίκηση αναφέροντας πως εξυπηρετεί προσωπικές σκοπιμότητες ενώ επαναφέρουν στις μνήμες και την οκταετή παραμονή του στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση η οποία δεν συνοδεύτηκε και από ιδιαίτερο έργο.

«Ο Σταμάτης είναι και αυτός ένας επαγγελματίας της πολιτικής που με χαρακτηριστική ευκολία μεταπηδά από θέση σε θέση εκμεταλλευόμενος την άνεση που έχει με ψηφοφόρους και την εκλογική προίκα που δημιούργησε αυτός ή κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Δεν του φτάνει όμως αυτή πλέον αφού οι απαιτήσεις στον διευρυμένο δήμο είναι μεγάλες και ο κόσμος χρειάζεται έναν άνθρωπο που ζει και έχει την ικανότητα να επιλύσει τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που θα κληρονομήσει ο νέος δήμος», έλεγε πρόσφατα πρώην δήμαρχος από την περιοχή που μάλιστα ανήκει και στη Νέα Δημοκρατία.

Λ.Χ. ΑΙΧΜΗ

// Share

Advertisements