περιφερειάρχης ο Γιώργος Παπαναστασίου για Δυτική Ελλάδα η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας

Οριστική είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαναστασίου για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Ωστόσο η επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη προκαλεί αντιδράσεις επί αντιδράσεων από γαλάζια στελέχη. «Θα είναι μεγάλη αποτυχία για την Ν.Δ. η υποψηφιότητα του Παπαναστασίου» δηλώνει στο «Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας» ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Ηλείας κ. Γιώργος  Χήνος. Σύμφωνα πάντα με το «Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας, αρκετά στελέχη απειλούν ακόμη και με παραίτηση από το κόμμα!  Πολλοί τηλεφώνησαν σήμερα σε επιτελικά στελέχη του κόμματος για να εκφράσουν την δυσφορία τους. Μάλιστα ο κ. Χήνος αιτιολογώντας την αντίδρασή του εξηγεί: «ο  Παπαναστασίου είναι άγνωστος στην Ηλεία ,τί θα μπορέσει να κάνει;»
<!–Πολιτική–> //

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

O Γιώργος Παπαναστασίου γεννήθηκε το 1966. Πατέρας του είναι ο Παντελής Παπαναστασίου και μητέρα του η Ειρήνη Μωραίτη.

Τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Αγρίνιο. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και απέκτησε το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού το 1992. Ως φοιτητής εκλεγόταν επανειλημμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ το οποίο και εκπροσώπησε ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος σε τρία συνεχόμενα πανσπουδαστικά συνέδρια της Ε.Φ.Ε.Ε. Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού. Από το 1993 ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός και στην εταιρεία Μεταλλοπλαστική Αγρινίου ΑΒΕΕ.

Το 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Το 1999 εκλέγεται Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αιτ/νίας (ΑΝΑΙΤ Α.Ε).

Στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το 2000 εκλέγεται μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος Αιτ/νίας και στη συνέχεια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Το 2002 ορίζεται Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας .

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος. Το Μάρτιο του 2004 εκλέγεται Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νίας θέση στην οποία επανεκλέγεται το 2007 και διατηρεί έως σήμερα.

Από το Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο).

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Ζαπαντιώτη δικηγόρο και έχουν δύο γιούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s