Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ!!!

Τι και αν τα κανάλια λένε και ξανά λένε για την επικινδυνότητα της επένδυσης, τι και αν όλα είναι έτοιμα για να δημιουργηθεί μια νέα Ελευσίνα ή και χειρότερη; εμείς εδώ έχουμε τα δικά μας προβλήματα. Έχουμε περιοδείες, φυλλάδια, συναντήσεις νυχτερινές και πρωινές. Πρέπει να μαζέψουμε ψηφάκια για να εκλέξουμε τον επόμενο σωτήρα μας !!! Το ουσιαστικό πρόβλημα για τους δύο υποψήφιους πιθανούς Δημάρχους είναι ποιος θα εκλεγεί για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του εργοστασίου απο LPG.
Κανείς από τους κυρίους Σαμαρά και Λύτρα δεν παίρνει θέση για την επένδυση και ξέρετε γιατί; γιατί και οι δύο φαντάζονται τις ΚΑΜΕΡΕΣ και την τηλεθέαση όταν κόβουν την κορδέλα !!!
Συμφεροντακιδες παράγοντες και παραγοντισκοι τρέχουν να γραφτούν στο συνδυασμό του ενός και του άλλου, αδιαφορώντας για το έγκλημα που γίνεται στο πλατυγίαλι. Και ξοπίσω τους τρέχουν ανθρωπάκια άβουλα με ψευτοδιλήμματα, που τους ρωτάς γιατί π.χ θα ψηφίσεις Σαμαρα και απαντούν εεε τι να κάνω αφού αυτός θα βγει … όλοι θέλουν να είναι με τους νικητές και ας ξέρουν πως θα έχουν κάνει την χειρότερη επιλογή… τι να πω εγώ για την ανθρώπινη σκέψη!!! τα έχουν πει άλλοι πολύ πριν από εμένα για το σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεία..

Advertisements