ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ..!!


Την πρώτη του προεκλογική Ομιλία πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Αστακού ο κ. Σαμαράς. Η εταιρία που οργανώνει και του μανατζάρει τον εκλογικό του αγώνα θεώρησε σωστό πριν κάνει οτιδήποτε άλλο, να κάνει πρώτα μια ανοιχτή ομιλία για να δει την απήχηση στον κόσμο του Ξηρομέρου.
Ο κ. Σαμαράς, υπερβολικά νωρίς, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι με ποιόν, προσπαθεί να δει αν αξίζει να ρίξει τα φράγκα του για τον εκλογικό αγώνα, γιατί αν δεν βγει πως θα κάνει απόσβεση; αφού αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι για αυτόν μια ακόμα μπιζνα .
Στην πρώτη αυτή ομιλία» η εταιρία» του   έγραψε αοριστολογίες, ατάκες και συνθήματα  μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει  τους ακροατές.
Η προσέλευση του κόσμου, σε σύγκριση με το μέγεθος του Δήμου, ήταν σχετικά μικρή παρόλο τα εκατοντάδες τηλέφωνα που έγιναν από την κομματική τοπική οργάνωση της Ν.Δ, η οποία χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχει το κόμμα για να ενημερώσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κ. Σαμαρά
Σε ένα διαλυμένο κόμμα λογικό είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Ο κ. Σαμαράς είπε στην ομιλία του ότι δεν είναι κομματικό φερέφωνο και δεν έχει ανάγκη από χρίσματα. Το ότι όλη η τοπική της Ν.Δ ήταν εκεί και συντόνιζε και βοηθούσε τον κ. Σαμαρά ήταν τυχαίο; δεν νομίζω !!!
Αυτό που θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων είναι ο βιολογικός καθαρισμός του Αστακού. Tην κατασκευή του διεκδικούν οι κ. Σαμάρας και Σταικος. Προς το παρόν δεν λειτουργεί βιολογικός και είναι ένα ερώτημα αν θα λειτουργήσει ποτέ…
Και τέλος η δήλωση της ημέρας: «Σε θέματα υγείας είπε ο κ Σαμαράς εγώ θα είμαι εδώ και αν κάποιος έχει πρόβλημα υγείας εγώ θα τον πάω στο εξωτερικό με δικά μου έξοδα ». Τώρα αυτό πως να το εκλάβω  ; ότι δεν έχουμε ανάγκη από κέντρο υγείας αφήστε το να κλείσει; … ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ!!!! και στο έχουν πει οι συνεργάτες σου δέκα φορές, δεν θα βάζεις δικά σου λόγια στην ομιλία. Ότι σου γράφουν, αυτά θα λες!!!

Advertisements