Παράξενη δημοσκόπηση !!!

Αυτή την εποχή η εταιρία  δημοσκοπήσεων ΜΑΡΚ  διεξάγει στο Δήμο Αστακού – νέο Δήμο Ξηρομέρου  δημοσκόπηση  για λογαριασμό πελάτη της.Ποιος έχει τα φράγκα να κάνει δημοσκόπηση  το ξέρουνε και οι πέτρες ..

Το παράξενο όμως δεν είναι η έρευνα αλλά οι ερωτήσεις  που εκτός από τις βασικές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε κτλ κτλ.έχει και δυο διαφορετικές ερωτήσεις.Στην ερώτηση «ποιόν από τους ως τώρα  υποψηφίους  θα στηρίζατε;»  άλλους  υποψήφιους έλεγε σε κάποιους  δημότες και άλλους σε κάποιους άλλους,  δηλ ένας δημότης ρωτήθηκε «ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ Σαμαρά, Λύτρα,Βότση»  και κάποιος άλλος ρωτήθηκε » ποιόν θα ψηφίζατε μεταξύ Σαμαρά, Λύτρα , Βοτση ,Σταικου, Λιβάνη».

Αν αυτό δεν είναι κάποιο λάθος από την πλευρά της εταιρίας, τότε είναι ύποπτο  και ο πελάτης που  παρήγγειλε την δημοσκόπηση θα πέσει πολύ έξω.  Άσε που βιάστηκε πολύ . Γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποψηφιότητες και δεν ξέρει αν θα υπάρξει και τέταρτος πόλος.  Εκτός  και αν ξέρει πράγματα που θα συμβούν ή μπορεί να συμβούν στο μέλλον … όπως τελικά να  μην είναι υποψήφιος ο κ. Σταικος  ή να είναι τελικά υποψήφιος ο κ. Λιβάνης. Για να συμβεί το δεύτερο είναι λίγο απίθανο εκτός και αν δεν είναι υποψήφιος ο κ. Σαμαράς …

Κάτι ακόμα που δείχνει η δημοσκόπηση είναι ότι ο φραγκάτος πελάτης  δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του για το πόσα έχει σκοπό να ξοδέψει προκειμένου να πάρει τις εκλογές .. όταν ξεκινάς με μια δημοσκόπηση που όσο και να μην κοστίζει …   καμία πενηνταριά χιλιάδες ευρώ θα κοστίζει !!!  Συμπέρασμα είναι ότι θα ρίξει πάλι πολύ χρήμα γιαυτό παρατρεχάμενοι και λιγούρια τρέξτε να τον στηρίξετε!!!

Ο πελάτης της ΜΑΡΚ έχει επιστρατεύσει και έχει πάρει μαζί του ως τώρα υποψήφιους που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήταν με τον συνδυασμό του κ. Σταικου και είχαν πάρει και πάρα πολλούς σταυρούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάρουν τους ίδιους σταυρούς και ως υποψήφιοι με τον κύριο που κάνει την δημοσκόπηση…

Advertisements