ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

1)ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΖΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ

Η αθλήτρια Ζούλα Κων/να μετείχε στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που διεξήχθη στην Χαλκίδα τις 3-4/7/2010 στην κατηγορία Γυναικών και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της παίρνοντας έτσι  το χρυσό μετάλλιο. Είναι μια επιτυχία που έρχεται  να συμπληρώσει τις τόσες που πέτυχε φέτος ο σύλλογος της πόλης μας. Να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια του συλλόγου μας γυμνάζεται στον σύλλογο «ΑΡΡΑΧΙΩΝ», στον Πύργο Ηλείας όπου βρίσκεται λόγω σπουδών.

2)Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΡΕΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ LEE KUN HWA 9 DAN

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογός μας για την συνεχή επιμόρφωση των αθλητών, ο εκπαιδευτής κ. Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ και οι αθλητές ΒΟΤΣΗΣ , ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Ι. ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Ι. και ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ Θωμάς θα μεταβούν την 26/7/2010 στην Κέρκυρα όπου θα παραμείνουν και θα εκπαιδευτούν για πέντε ημέρες σε κλειστό στρατόπεδο υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου MASTER LEE. Ο LEE θεωρείται από τους κορυφαίους Δασκάλους πολεμικών τεχνών στον κόσμο, διαμένει μόνιμα στην Αμερική και είναι εκπαιδευτής στις ειδικές Δυνάμεις και στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Ουάσινγκτον. Κάθε χρόνο διοργανώνει δύο σχολεία με επιβίωση στην ύπαιθρο, ένα καλοκαίρι και ένα χειμώνα σε αντίξοες συνθήκες σε διάφορες χώρες. Το 2010 το θερινό σχολείο θα γίνει στην Κέρκυρα και θα συμμετέχουν αθλητές και δάσκαλοι από διάφορες χώρες. Η εκπαίδευση θα γίνεται πρωί και απόγευμα, θα είναι επίπονη και θα περιλαμβάνει ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ – ΚΙΝ ΜΠΟΞΙΝ, ασκήσεις επιβίωσης στη φύση, στίβο μάχης, πρώτες βοήθειες κλπ.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και συγχαρητήρια στην αθλήτρια για την διάκρισή της . Σίγουρα είναι χαρά για όλους μας οι διακρίσεις των παιδιών του τόπου μας.

Advertisements