ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!!!

Ααα!! δεν ειναι κατάσταση αυτή με τις Δημοτικές, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει η εποχή που διεξάγονται. Μια καλή εποχή είναι ο Μάρτιος.. και αμέσως θα σας εξηγήσω για ποιους λόγους το λέω αυτό..
Θέλουμε ακόμα 4 περίπου μήνες για εκλογές και τα βραδινά τραπεζώματα μέσα στην εβδομάδα είναι σταθερά. Δεν μιλάμε για τα μεσημεριανά ουζάκια.. αυτά δεν καταχωρούνται στις επίσημες συναντήσεις..
Βρε, εσείς καλοί μου υποψήφιοι, εγώ για την υγεία σας νοιάζομαι. Από την πολύ μάσα-μπούκα κάποιος θα το πάθει το έμφραγμα.. και θα χαθεί και η ψήφος!!! άσε που θα γίνετε σαν μοσχαράκια καλοθρεμμένα και όπως και να το κάνεις κομψό δεν είναι, να είσαι δημοτικός σύμβουλος και να μοιάζεις στο Καραμανλή. Δεν είναι στη μόδα αυτή την εποχή!!! Αμ το άλλο που το βάζετε… είναι καλοκαίρι και με τα παραπανίσια κιλά που να βγεις στην παραλία για μπανάκι.  Γι αυτό λέω εγώ νομοθέτη μου αλλαξε το. Μάρτη οι εκλογές καλύτερα.Τα  υπέρ θα είναι πολλά. Όσα και να φάνε το χειμώνα οι δημοτικοί μας σωτήρες δεν φαίνεται. Φοράνε ένα παλτό, μια καμπαρτίνα και όλο και κάτι κρύβεται. Άσε που προλαβαίνουν μετά ως τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ να τα χάσουν τα κιλά απο τα τραπεζώματα. Δεν είναι εποχή το καλοκαίρι για προεκλογικό αγώνα, ειδικά για τους γυρολόγους Δημοτικούς συμβούλους που γυρνάνε από τραπέζι σε τραπέζι. Γιατί τα τραπεζώματα γίνονται όλα έξω και εκτίθενται. Όχι πως »ιδρώνει το αυτί τους» αλλά έτσι το αναφέρω!!! Ειδικά εκεί στο »Πετρονικολό» μες στο δρόμο που να κρυφτείς. Στο Αρχοντοχώρι είναι κάπως απόμερα, αλλά στο Αρχοντοχώρι δεν μπορούν να »ΚΑΝΟΥΝ» όλοι τραπέζια!!!

Advertisements