Η παιδική ομάδα του Πανιωνίου στον Αστακό και η καταγγελία- διαμαρτυρία για το ξενοδοχείο »ΣΤΡΑΤΟΣ»

Ο ερχομός της παιδικής ομάδας του Πανιωνίου στον Αστακό στις 26/6 ήταν ένα ευχάριστο αθλητικό γεγονός για τον τόπο. Η ομάδα του Πανιωνίου ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Αστακού του κ. Μπότσιου. Ως γνωστόν η ποδοσφαιρική ακαδημία του κ. Μπότσιου έχει προχωρήσει σε σύσταση σωματίου με την επωνυμία Α.Γ

Τα δύο σωματεία το Σάββατο 26/6 έπαιξαν μεταξύ τους  δυο φιλικά παιχνίδια (βλέπετε φώτο),   ένα ματς με μικρά και ένα με μεγαλύτερα παιδιά. Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων δεν έχουν και πολύ σημασία.  Είναι λογικό, πιστεύω, το τμήμα του Πανιωνίου να είναι μερικά επίπεδα πιο πάνω .

Την επόμενη ημέρα Κυριακή πρωί τα δύο σωματεία παρουσίασαν ένα σεμινάριο για το ποδόσφαιρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Γ.Σ και προπονήθηκαν όλα τα παιδιά μαζί. Αυτή η διαδικασία της προπόνησης κράτησε λίγο παραπάνω από όσο υπολόγισε η διοίκηση του Α.Γ.Σ.

Αυτή η μικρή αργοπορία  των παιδιών του Πανιωνίου να αποχωρήσουν από το ξενοδοχείο ΣΤΡΑΤΟΣ  είναι και η αιτία της  καταγγελίας- διαμαρτυρίας του προέδρου του αθλητικού σωματείου Α.Γ.Σ  ΑΣΤΑΚΟΥ κ. Ζήσιμου Λιβάνη.

Η προφορική συμφωνία για την κράτηση των δωματίων ήταν 800 ευρώ για 20 δωμάτια για μια διανυκτέρευση. Ο κανονισμός λέει ότι τα δωμάτια πρέπει να παραδοθούν στις 12:00 μ.μ. Η ομάδα του Πανιωνίου παρέδωσε τα δωμάτια με μία ώρα καθυστέρηση.  Η διοίκηση του  ξενοδοχείου »Στράτος» χρέωσε στο σωματείο συν 50%  της συμφωνηθείσας αξίας και αλλά 150 ευρώ επιπλέον…για άγνωστους λόγους!!! Συνολικά το Αθλητικό σωματείο κατέβαλε το ποσό των 1350 ευρω. Ο Πρόεδρος του ΑΓΣ  κάνει λόγο για μονοπωλιακό καθεστώς που εκμεταλλεύτηκε την περίπτωση τους και   χαρακτηρίζει την πολιτική της εν λόγω ξενοδοχειακής μονάδας απαράδεκτη……

Advertisements