Χρίσμα στους Άχρηστους

Να μια ακόμα ευκαιρία να τιμωρηθούν  τα κόμματα για  την πολιτική που ασκούν και μας πάνε στο πάτο. Γιατί γελιέστε όσοι νομίζετε ότι φτάσαμε στο πάτο. Έχει ακόμα λίγο δρόμο και λέω λίγο γιατί με την ταχύτητα που τρέχει ο ΓΑΠ και η παρέα του δεν θα αργήσουμε.  Από χρίσμα έχουν ανάγκη μόνο οι άχρηστοι.   Οι άξιοι και ικανοί  δεν έχουν ανάγκη από ταμπέλες και »μπράβους»  για να δημιουργήσουν στο τόπο τους . Αντί λοιπόν να σερνόμαστε σαν τα φίδια στα πόδια του κάθε αποτυχημένου που προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια από μία ταμπέλα  ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας κοιτάξουμε πιο μακριά από το συμφέρον και την βόλεψή μας. Τα κόμματα και οι πολιτικοί έχουν μισή ευθύνη, την άλλη μισή την έχουμε εμείς με τις επιλογές μας . Μα δεν είναι όμως αστείο, παράλογο και ελληνικό να μας υποδείξει ένα κόμμα ( ένα μάτσο από κλέφτες ) ποιόν θα ψηφίσουμε στον τόπο μας; Είναι δυνατόν το πολιτικό συμβούλιο  του κάθε κόμματος να γνωρίζει καλύτερα από εμάς το   ποιόν του ανθρώπου που εμείς συναναστρεφόμαστε καθημερινά;

Συγκροτήθηκε επισήμως χθες επιτροπή  για την εκλογή υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, προστέθηκαν τρία ακόμα άτομα, οι κ.κ.Ράπτη, Κισκίρα και Σπίρτζης, που μαζί με τους ανακοινωθέντες από πριν κ.κ. Σπυρόπουλο, Μίχο, Βάρτζελη και υπό τον Θανάση Τσούρα καλούνται να εξετάσουν τις υποψηφιότητες και να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας την ηγεσία των δήμων και περιφερειών της χώρας τον Νοέμβριο.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα με την αποστολή e-mail των ενδιαφερομένων και θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Κατόπιν, θα συνεδριάσει εκ νέου το Πολιτικό Συμβούλιο για να επικυρώσει τις υποψηφιότητες που θα αναρτηθούν όλες στο Διαδίκτυο. Στο τέλος Ιουνίου μάλιστα θα συγκληθεί και το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου αυτές να εγκριθούν και να ανακοινωθούν όσες εκ των υποψηφιοτήτων είναι ώριμες, κυρίως δε αυτές που θα αφορούν στις περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας.

Advertisements