Τα κολονάκια μου μέσα !!!

Βρε  Σίγμα δεν το σκέφτηκες καλά. Έπρεπε να βάλεις τα κολονάκια κάθετα από εδώ και από εκεί στο οδόστρωμα και να είναι ηλεκτρονικά (θυμάσαι αυτά στη Καραγίωργη Σερβίας )  θα ανέβαιναν  και θα κατέβαιναν  με ηλεκτρονική κάρτα που θα έχεις εσύ και τα άλλα δύο Σίγμα βεβαίως!! άντε τώρα που είναι εκλογές να έδινες και σε κανένα γλείφτη καμιά καρτούλα. θεό θα σε είχε θεό!!! θα νόμιζε ότι κρατούσε τα κλειδιά του παραδείσου. Εννοείται ότι θα την έπαιρνες πίσω μετά τις εκλογές !!!  ε!!μα και εσύ δεν με ρωτάς πριν κάνεις αυτά που κάνεις. Κολονάκια στο δρόμο και μάλιστα κοντά στο πεζοδρόμιο τσάμπα το κράξιμο βρε Σίγμα  !!!

Και επειδή πάντα έχω απορίες

Απορία Α) αν ου μη γένοιτο γίνεις Δήμαρχος (φτού τρείς!!) τι θα κάνεις σε αυτή την πόλη; μήπως να τα μαζεύουμε να φεύγουμε σιγά σιγά!!!

Απορία Β) αν όλοι κάνουν το ίδιο, αυτό δηλ. που έκανες εσύ μπροστά από το παλάτι, μπορείς να φανταστείς τι θα γινότανε;

Απορία Γ) Εμείς που έχουμε καταστήματα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στο δρόμο μπροστά από τα καταστήματά μας;   το ρωτάω αυτό γιατί πρόσφατα  η Αστυνομία πέρασε και απείλησε με μηνύσεις τα καταστήματα που κατεβάζουν καρέκλες μπροστά από τα μαγαζιά τους (για να μην παρεξηγηθώ καλά έκανε η αστυνομία αυτό είναι το νόμιμο).

Απορία Δ) οι νόμοι στην δημοκρατία ισχύουν για όλους τους πολίτες ή υπάρχουν άλλοι νόμοι για τους φραγκάτους και άλλοι για τους μπατίρηδες;

Απορία τελευταία: σε αυτό το Μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα  αλλά και στο μπουρδελάκι που λέγεται Αστακός δεν λειτουργεί τίποτα; Καμία δημόσια αρχή ; Αμα λειτουργεί τότε να επέμβει άμεσα και να αποκαταστήσει την Δημοκρατία η οποία έχει πάει περίπατο και κυριαρχεί το ότι γουστάρω κάνω. Αν πάλι δεν λειτουργεί Τότε το Λιμεναρχείο, η Αστυνομία και το Δημαρχείο να κλείσουν τώρα!!!  Πάλι λέω άσχετα και ρωτάω έχει τα κότσια κανείς να πειράξει το Σίγμα; Και απαντάω κανένας !!!

Advertisements