ΑΣΤΑΚΟΣ 6 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 0

Στο γήπεδο του Μύτικα γράφτηκε ο επίλογος για την ομάδα του Ηρακλή Αστακού που ήταν θετικός για την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώνεται. Οι Αστακιώτες ανανέωσαν το εισιτήριο της παραμονής τους στην Α1 κερδίζοντας και το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα. Με το ντροπιαστικό για τους φιλοξενούμενους σκορ των έξι τερμάτων.

Τώρα πλέον το τρίτο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο δεν έχει καμία ουσία να πραγματοποιηθεί, αφού οι Αστακιώτες σε δύο συναντήσεις έκαναν δύο νίκες.
Η ομάδα τώρα της Γαβρολίμνης θα παίξει το τελευταίο της χαρτί με τον Ακαρνανικό αρχίζοντας στα μπαράζ από την προσεχή Τετάρτη και έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Σ’ ότι αφορά το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν με αρκετές ελλείψεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο αρχηγός Π. Ζέλιος.
Στο 20′ έφυγε από πλάγια ο Κοτρότσος, έκοψε την μπάλα και ο επερχόμενος Κοντοζήσης άνοιξε το σκορ. Στο 36′ γίνεται το 2-0 με τραγικό λάθος του Μπίμπα που αξιοποίησε ο θ. Κοτρότσος.
Με την έναρξη της επανάληψης έφυγε από αριστερά ο Κοτρότσος και με πλάσε ολοκλήρωσε κάνοντας το 3-0.
Ο ίδιος παίκτης έκανε χατ-τρικ πετυχαίνονται στο 60′ το 4-0, όταν αξιοποίησε μπάσιμο Κοντοζήση Μ. και γύρισμα της μπάλας στην μεγάλη περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο ®. Κοτρότσος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ, αφού δέχτηκε βαθειά μπαλιά από αμυντικό. Στο 88′ ο Κοντοζήσης Μ. που ήταν και κορυφαίος μαζί με τον άλλον σκόρερ της συνάντησης απέφυγε τον ιελευταίο αμυντικό του Προμηθέα και διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Αστακός: Κουντούρης, Λιβάνης Β., Λιβάνης Π., Παπαζήσης, Μαλιγιάν-νης (λ.τ. 36′ Κοντοζήσης), Αργύρης, Κοντοζήσης Μ., Γκάταης, Μπαρμ-παρούοης (75′ Ζαβιτσάνος), Τζακώ-σται;, Κοτρότσος Θ. (62′ Τριανταφυλλόπουλος). Προμηθέας: Κούστας, Τρίώτης, Μπίμπας (46′ Χολέβας), Καρακώστας-, Ντούμας, Γιάννης (62′ Μαργαρύτης) Καλαβρουζιώτης Γ., Αλμπάνης, Καλαβρουζιώτης Θ., Παπαναστασίου, Δανίας (72′ Καλα¬βρουζιώτης Χρ.)
Την Τετάρτη 12/5 και ώρα 7-.ΟΟ στο γήπεδο Γαβρολίμυης γίνεται το πρώτο παιχνίδι Προμηθέας -Ακαρνανικός με διαιτητές Τσιρώνη -Βελαώρα -Πυλαρινό

Advertisements