Ψωμιάδης: έστειλε στο νοσοκομείο ν.σ. της παράταξής του!

Μερικές φράσεις σερβίρονται πολύ συχνά σε Νομαρχιακά και Δημοτικά Συμβούλια, ή μήπως κάθε Δημοτικό Συμβούλιο έχει το Ζορο του!!!

για μια ακόμη φορά τα όρια ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου επιτέθηκε αρχικά φραστικά και μετά προπηλάκισε (τον έπιασε από το γιακά) νομαρχιακό σύμβουλο της παράταξης του (ο οποίος λόγω χρόνιων καρδιακών προβλημάτων νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου») και όταν οι υπόλοιποι σύμβουλοι επιχείρησαν να μπουν στη μέση τους είπε χαρακτηριστικά: «σας βαρέθηκα εφτά χρόνια. Είστε μ…..Να πάτε να γ….ειστε μια τρίχα από τ’ αρ…..του αδελφού μου»!!! ΄Μάλιστα, όταν του είπαν ότι ο συγκεκριμέενος σύμβουλος ήταν της ΝΔ, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε: «Ποια ΝΔ; Εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα»!!

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης του Π. Ψωμιάδη την περίοδο 2002-2006, Γιάννης Μπίκος αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα που γίνονται με απευθείας αναθέσεις από τον αδελφό του, εντεταλμένο σύμβουλο της νομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών, Διονύση Ψωμιάδη (τα λεγόμενα 45αρια, καθώς το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 45.000, άρα επιτρέπονται οι απευθείας αναθέσεις), για ορισμένα από τα οποία μάλιστα, έχει επιληφθεί αρμόδιος εισαγγελέας. «Είστε ο καταστροφέας του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη», φέρεται ότι είπε ο κ. Μπίκος στον Δ. Ψωμιάδη με αποτέλεσμα να παρέμβει…δυναμικά ο αδελφός του ο Ζορό….

πηγή: e-aftodioikisi

Advertisements