ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ .ΣΤΑΪΚΟ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΏΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΣΤΑΚΟΣ Τ.Κ. 300 09
ΤΗΛ: 2646041431
ΦΑΞ: 26460 42531

ΑΣΤΑΚΟΣ 7/4 /2010
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ:2495

ΠΡΟΣ:
Την Αντί εισαγγελέα Μεσολογγίου Κυρία Αννα Μπαλογιάννη
ΘΕΜΑ : ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Σχετ :
Αξιότιμη κυρία Εισαγγελεύς
Όπως σας γνώρισα και προφορικά , το τριήμερο Μεγάλη Παρασκευή , Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν εφημέρευε κανένας γιατρός στο Κέντρο Υγείας Αστακού , αλλά ούτε και στο Κέντρο Υγείας Μύτικα και στα περιφερειακά ιατρεία Μαχαιράς και Αρχοντοχωρίου .Έτσι ολόκληρη την περιοχή αυτή που λόγο της εορτής του Πάσχα είχε πάνω από 25 χιλιάδες κατοίκους , την κάλυψα ως ιδιώτης Γιατρός μόνος μου , χωρίς κανένα πρόβλημα . Επειδή πιστεύω ότι η Ιατρική δεν είναι απλά μεροκάματο ή κονόμα , αλλά χαρά και ικανοποίηση , ήμουν λίγο κουρασμένος , αλλά χαρούμενος και ευτυχισμένος.
Όμως με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι και το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει και πάλι εφημερεύων γιατρός στο Κέντρο Υγείας Αστακού . Επειδή τις ημέρες αυτές έχω κλείσει να συμμετάσχω στο Ετήσιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής στην Κέρκυρα , αυτό θα συνεπάγεται να μη είναι κανένας γιατρός στην περιοχή , με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χαθεί ανθρώπινη ζωή ,αφού δεν θα υπάρχει κανένας γιατρός στην περιοχή .
Σας παρακαλώ να καλέσετε τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Αστακού και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μεσολογγίου να καλύψουν το κέντρο υγείας Αστακού με Γιατρό , γιατί σε περίπτωση που πεθάνει κάποιος αβοήθητος θα υπάρχει και δική σας ευθύνη .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση .
Παναγιώτης Σταϊκος

Advertisements