Πανεθνική εκστρατεία για χαζούς μια απαράδεκτη επιστολή απο τον πρόεδρο της Βουλής

Ως τώρα ήξερα ότι οι πολιτικοί είναι ψεύτες , είναι καλοί χειριστές του λόγου. Ήξερα πως μπορούσαν να δώσουν απίθανες υποσχέσεις προκειμένου να κερδίσουν έναν ψηφοφόρο. Τελευταία διαπιστώνω ότι έχουν ξεφύγει εντελώς και εκτός από ψεύτες έχουν και απερίγραπτο θράσος, αλαζονεία και εγωισμό!! Περικυκλωμένοι από μπράβους του Δημοσίου όταν κυκλοφορούν μέσα από τα πολυτελή τους αυτοκίνητα, αδυνατούν να δουν τι συμβαίνει γύρω τους και πώς ζει ο μέσος Έλληνας. Μακριά από κάθε πραγματικότητα και πεπεισμένοι ότι απευθύνονται σε ανθρώπους νοητικά καθυστερημένους χωρίς μνήμη, χωρίς κρίση και λογική οι εθνοπατέρες μας συντάσσουν και μας στέλνουν εμετικές επιστολές που έμμεσα μας χρεώνουν την οικονομική μας κατάντια. Εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός: »Άλλος  γαμάει και άλλος πληρώνει»!!
Την πιο κάτω επιστολή του προέδρου της Βουλής κ. Πετσάλνικου προς την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ_ΠΡΟΕΔΡΟΥ_ΒΟΥΛΗΣ και από εκεί,  δηλαδή από τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. ΚΡΟΚΊΔΗ  προς όλους του Εμπορικούς Συλλόγους με την υποσημείωση <<Αγαπητοί Συνάδελφοι,  Σας διαβιβάζουμε συνημμένα επιστολή του Προέδρου της Βουλής κ. Φιλίππου Πετσάλνικου και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες>> αντί ο κ. Κροκίδης να του την πάει ο ίδιος πίσω και να του την τρίψει στη μούρη, μας παρακαλεί για τις δικές μας ενέργειες . Για την γραμμή που ακολουθεί ο πρόεδρος των εμπόρων δεν θα πω άλλα ,τα έχω πει ήδη. Αυτό που θέλω να πω για άλλη μια φορά απευθυνόμενος προς τους προέδρους των ομοσπονδιών είναι να αποσύρουν τις ομοσπονδίες άμεσα από την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και να δημιουργήσουν ένα φορέα που θα υπερσιτίζει τα συμφέροντα των εμπόρων και κυρίως των μικρομεσαίων και όχι της κυβέρνησης .
Ο πρόεδρος τής Βουλής έρχεται τώρα ως άσπιλος και αμόλυντος και μας προτρέπει να δώσουμε ο,τι έχουμε ευχαρίστηση για να σωθεί το Ελληνικό κράτος. Ο ίδιος δε δεν έχει καμία ανάμειξη και καμία ευθύνη για την κατάντια και την χρεοκοπία μας.Είναι παρθενογένεσης πρόεδρος της βουλής και στην οικονομική κρίση δεν έχει καμία συμμετοχή. Μας δουλεύουν χοντρά, νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαϊβάνια, σε μαο μαο, Αριανούς, σε ανεγκέφαλους γιατί αυτές οι προτροπές και οι προσκλήσεις δεν απευθύνονται σε ανθρώπους σοβαρούς. Δείτε από πόσα αξιώματα έχει  περάσει ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής : Πολιτικά αξιώματα:
Υπουργός Δικαιοσύνης 24/10/2001 -Διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων από 13.4.2000 έως 24.10.2001 -Διετέλεσε υπουργός Δημόσιας Τάξης από 30.10.98 έως 19.2.99- Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης από 22.1.96 έως 30.10.98 -Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από 25.4.86 έως 5.2.87- Υφυπουργός Πολιτισμού από 5.2.87 έως 22.6.88- Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από 22.12.88 έως 18.6.89 και από 18.6.89 έως 2.7.89 -Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων από 8.7.94 έως 15.9.95 και από 15.9.95 έως 22.1.96 εξελέγη βουλευτής Καστοριάς με το ΠΑ.ΣO.Κ. στις εκλογές του 1985, 1989 (Ιουνίου και Νοεμβρίου), 1990,
Σε όλες αυτές τις θέσεις έχει βάλει την απόλυτη τάξη και δεν σπαταλήθηκε επί θητείας του ούτε μία δραχμούλα » ΒΡΕ ΟΥΣΤ» !!! Που κανένας δεν φοράει παντελόνια !! Να πει δεν τα κατάφερα, επέλεξα λάθος συνεργάτες, δεν μπόρεσα να αντεπεξέλθω, συγνώμη έκανα λάθος παραιτούμαι!!!
Μέσα σε όλα αυτά τα παράδοξα που συμβαίνουν έχουμε και τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα να τον βάζουν μπροστάρη της πιο ηλίθιας εκστρατείας που διοργάνωσε ποτέ το ελληνικό κράτος από τη μεταπολίτευση και μετά.
Έτσι όπως κατάντησαν τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας τι να πει κανείς!! τον όρισαν ηγέτη μιας πανεθνικής εκστρατείας για χαζούς, έτσι κάτι να έχει και ο Κάρολος να ασχολείται ή μήπως ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως Υπουργός Εξωτερικών αλλά και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε υπογράψει για εξοπλιστικά προγράμματα που ζημίωσαν την χώρα δισεκατομμύρια δραχμές  και τώρα προσπαθεί να λυτρωθεί από τις αναμνήσεις;  Πώς την βγάζουν όλοι λάδι και αυτός που φταίει και πληρώνει πάντα στο τέλος είναι ο Έλληνας μισθωτός δεν θα το καταλάβω ποτέ!!! Ελάτε, πάμε τώρα να κάνουμε από μια πατριωτική κατάθεση να σώσουμε τις βίλες και τα καγιέν των Ελλήνων πολιτικών και μεγάλο-επιχειρηματιών!!

Advertisements