25 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ!!

Τι δεν είδατε όσοι δεν μπορέσατε να βρεθείτε στην σημερινή εθνική μας επέτειο στο Αστακό; Δεν είδατε μια υπέροχη ανοιξιάτικη ημέρα. Δεν είδατε το εθνικό μας φρόνημα στα ύψη από τους μαθητές που παρέλασαν φωνάζοντας σκίστεεεε!!! ούτε εγώ το είδα αφού έπρεπε να εξυπηρετήσω του ποδοσφαιρόφιλους. Καλό είναι να λέμε αλλιώς την σημερινή επέτειο γιατί η λέξη εθνική και εθνικός μας παραπέμπει αυτόματα αυτές τις εποχές σε εθνικούς πορνοστάρ, σταρ και και κάθε λογής εθνική ξεφτίλα!!! Σήμερα δεν ήταν μόνο εθνική επέτειος αλλά και ημέρα εθνικής επαιτείας.
Τι είδαν οι επαγγελματίες του Αστακού; όλες τις καρέκλες γεμάτες ,άντε του χρόνου πάλι!!!
Τι δεν είδαν όλοι όσοι δεν ήρθαν αλλά ούτε και εμείς που ήμασταν εδώ; τον πρώην Δήμαρχο κ. Σαμαρά!! και πέστε μου είναι δυνατό να λείπει μια τέτοια ημέρα ένας υποψήφιος Δήμαρχος από την παραλία; Αν δεν δω ψηφοδέλτιο δεν πιστεύω πως θα είναι υποψήφιος ξανά.Επίσης πιστεύω πως θα στηρίξει ξανά τον σημερινό Δήμαρχο αν είναι υποψήφιος.
Τι άλλο είδαμε σήμερα στην ηλιόλουστη παραλία; Τον κ. Λύτρα, υποψήφιο όπως φαίνεται δήμαρχο Ξηρομέρου, να μιλάει με διάφορους νυν και πρώην Δημοτικούς συμβούλους!!! αυτά απο την εθνική μας επαιτεία.

Advertisements