ΣΤΟΥΣ 8 ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚWONDO Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΛΥΣΣΑΡΗΣ Γεώργιος ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σύλλογος ΤΑΕΚWONDO της πόλης μας συμμετείχε την 13/14-3-2010 στους προκριματικούς Αγώνες Ανδρών – Γυναικών που έγιναν στο κλειστό Στάδιο Αγίας Βαρβάρας Αττικής με τρεις Αθλητές: ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελο και ΛΥΣΣΑΡΗ Γεώργιο. Από τους Προκριματικούς αγώνες βγαίνουν οι καλύτεροι οχτώ Αθλητές ανά κατηγορία Βάρους οι οποίοι παίρνουν το εισιτήριο για να μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο είναι η κορυφαία διοργάνωση αφού από αυτό θα βγει η Εθνική ομάδα. Οι Αθλητές ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος και ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών δεν κατάφεραν να προκριθούν αφού

ηττήθηκαν από καλύτερους αντιπάλους τους παρόλο που πάλεψαν και

στάθηκαν αντάξια απέναντι τους. Ότι όμως δεν κατάφεραν αυτοί οι δύο το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα ο αθλητής ΛΥΣΣΑΡΗΣ Γεώργιος, ο οποίος φτάνοντας σε πολύ υψηλή απόδοση επικράτησε του αντιπάλου του με σκορ 13-3 και έτσι πήρε το εισιτήριο για να μετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει περίπου σε 25 ημέρες.

Επίσης σε ανακοίνωση του ο Αθλητικός Σύλλογος Αστακού γνωστοποίησε ότι λειτουργεί και Τμήμα ΚΙCK ΒΟΧΙΝG κάθε Δευτέρα -Τετάρτη – Παρασκευή ώρες 21.30 – 22.30 στο οποίο γυμνάζονται κυρίως ενήλικα άτομα Άνδρες – Γυναίκες.

Ο σύλλογος προσεχώς γίνεται μέλος της αντίστοιχης Ομοσπονδίας και ήδη οι εκπαιδευτές παρακολουθούν σεμινάρια και σχολές προκειμένου να προωθήσουν και τους Αθλητές που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό στο ΚΙCK ΒΟΧΙΝG κατεβάζοντας τους επίσημα σε αγώνες. Πέραν όμως του πρωταθλητισμού σε ΚΙCΚ ΒΟΧΙΝG μπορούν να γυμναστούν για εκτόνωση και ευχαρίστηση, αποκτώντας έτσι δύναμη, αντοχή, ευεξία και πάνω απ’ όλα καλή υγεία.

Το blog εύχεται ανάλογη καλή πορεία και στο ΚΙCK ΒΟXING, όπως μας έχει συνηθίσει και στο ΤΑΕΚWONDO –

Advertisements