Πράξη πρώτη: κατάληψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Η πρώτη πράξη παίχτηκε, τώρα σειρά έχει η παραίτηση. Για να δούμε που μπορεί να φτάσει ο Δήμαρχος για την υπεράσπιση των Δημοτών του !!! και το καλό του Δήμου, βεβαίως βεβαίως!!!
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Δημάρχου στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ
»Μάλιστα ο κ. Στάικος δήλωσε ότι αν το Ελεγκτικό Συνέδριο και το υπουργείο Εσωτερικών δεν δώσουν λύση, το Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, θα υποβάλει παραίτηση «και ας έρθουν ο επίτροπος και ο υπουργός να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων, την συντήρηση και επισκευή των αντλιοστασίων και υδραγωγείων και να εξασφαλίσουν καθημερινά πόσιμο νερό στους πολίτες».
Αυτό το »συμπολίτευση και αντιπολίτευση» μου κάνει κάπως !! αυτό το ξέρουν οι κ. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ; ο κ. Λύχνος που είναι ανεξάρτητος το ξέρει; θα παραιτηθεί και ο κ. Στράτος; Και τέλος επειδή δεν τα κατέχω και καλά τα νομικά, το ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών υποχρεωτικά πρέπει να γίνεται από τους Δημοτικούς υπαλλήλους είναι νόμος τους κράτους; Αν αυτό ισχύει ο Δήμαρχος μας ζητάει να καταργηθεί ένας νόμος του κράτους ;

Advertisements