ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

koukoumas

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟN ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ
ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ, ΠΗΡΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ) ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ; ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ …)
Τα μέτρα που αποφάσισε και άρχισε ήδη να εφαρμόζει η κυβέρνηση για τη σταδιακή κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος (10% μείωση των επιδομάτων, τακτική φορολόγηση των αυτοτελώς φορολογούμενων, μείωση του φοροαπαλασσόμενου στις 6000 ευρώ, νέος φόρος στα καύσιμα, πάγωμα για τους άνω των 2000 ευρώ ακαθάριστα – εδώ κατέβηκε το όριο, αύξηση των συνταξιοδοτικών ορίων ηλικίας) υπολογίζεται ότι θα προσκομίσουν στα δημόσια ταμεία 10 δις ευρώ για την τρέχουσα χρονιά.
Ας θυμηθούμε κατ’ αρχήν τα 28 δις που δόθηκαν σε μια νύχτα για την επανάκαμψη των δύσμοιρων τραπεζών.
Ας δούμε επίσης πόσο δύσμοιρες ήταν πραγματικά οι τράπεζες:
· Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αύξησε κατά 197,24% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 15%.
· Η ALPHA BANK αύξησε κατά 45,48% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 29,7%
· Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αύξησε κατά 460,6% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 284,97%
· Η EUROBANK αύξησε κατά 114,5% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 40,57%
Οι διαπιστώσεις αυτές προέρχονται από τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Ας δούμε όμως και μερικά άλλα νούμερα.
· 650 εκατομμύρια ευρώ προβλέπουν να υφαρπάξουν από τους μισθωτούς με τη μείωση κατά 10% των επιδομάτων.
· 600 εκατομμύρια ευρώ προβλέπονται στον προϋπολογισμό για επιχορήγηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων ( ας θυμηθούμε λίγο πριν, 2 εκατ. είχε πάρει η «Γλαυκώπις Αθηνά» από το Ζαχόπουλο για κοπή πίτας και χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΠΠΟ)
· 6.500 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου για τις μετακινήσεις πολιτικών στο εσωτερικό, με ιδιωτικά αεροπλάνα.
· 0 ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
· 45 εκατομμύρια ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός ως έσοδο από τις πράσινες κάρτες των μεταναστών.
· 16 εκατομμύρια από τη φορολόγηση των εφοπλιστών(δώστε τους και δάνεια άτοκα μπας και πληρώσουν αυτά …τα υπέρογκα -δυσβάσταχτα ποσά)
· 8.767.147,03 εισέπραξε ο σωτήρας κ. Προβόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια με νόμιμο τρόπο(ε σιγά ούτε 3 εκατομύρια τον χρόνο..)
· 5,5 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο στην εταιρία Σημαιοφορίδη – Πρινιωτάκη έσβησαν το 2008 με πολιτική παρέμβαση στη ΦΑΕ Αθηνών.
· Σε 14000 ευρώ, μόνο, το μήνα θα περιοριστεί η αμοιβή του κ. Τάσου Γιαννίτση (του γνωστού εγκέφαλού της ασφαλιστικής αποδόμησης) από την εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια, μετά την εθελοντική μείωση του μισθού του, για το καλό της πατρίδας(αυτό αν δεν είναι φιλοπατρία τότε τι είναι ;) .
· Λίγο λιγότερα από 300.000 ευρώ το χρόνο θα εισπράττει ο νέος μάνατζερ της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός. «Δε δέχτηκα αυτή τη θέση για τα χρήματα» δήλωσε συγκινημένος, μετά την ανάθεση από την περιβαλλοντικιά υπουργό, κυρία Μπιρμπίλη (να βγάλουμε δίσκο να βοηθήσουμε την κ. υπουργό στις δύσκολες αυτές ώρες ή ας μου πάρει τους μισθούς μου τα επόμενα 15 χρόνια ΓΙΑ να βοηθήσω την πατρίδα να μπορέσει να πληρώσει τον ένα χρόνο στον κ. Ζερβό, αλήθεια θα πληρώνει το ρεύμα του ο κ. Ζερβός ή θα του πέφτει βαρύ αναλογικά με τα…ψίχουλα που θα του δίνει η ΔΕΗ ;αν αληθεύουν τα νούμερα που κυκλοφορούν στον τύπο τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο)
· 25.000 ευρώ το μήνα ήταν ο μισθός του κυρίου Παναγόπουλου, αφεντικού της ΕΡΤ. Από τον υπουργό επικοινωνιών κύριο Γερουλάνο ανακοινώθηκε η δραματική μείωση του μισθού του νέου ΕΡΤιάρχη, σε μόλις 6.500 ευρώ.
Αλήθεια αυτοί οι δημοσιογράφοι (Λυριτσής- Οικονόμου) έπαιρναν 350.00 τον χρόνο έκαστος για 5νθήμερη εργασία 4 ωρών ανά ημέρα ;καλά έκαναν τότε και έφυγαν αφού τους καλοέμαθαν μπορούν τώρα να ζήσουν με λιγότερα;
· 580.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 48.333 ευρώ το μήνα είναι η αμοιβή του κυρίου Παναγή Βουρλούμη, διευθυντή του ΟΤΕ.
· Στις 7000 ευρώ μηνιαίως ανέρχεται η αμοιβή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΘΑΠ (Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης) Νικόλαου Παπαδάκη. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κύριος Παπαγεωργόπουλος έχει ταχθεί υπέρ της ιδιωτικοποίησής της για το καλό του καταναλωτή και της πατρίδας, λέμε εμείς ευρύτερα.
· Σε μόλις 5400 ευρώ ανέρχεται ο μισθός του κάθε ευρωβουλευτή μας ( όσο και του κάθε βουλευτή μας στο ελληνικό κοινοβούλιο). Ευτυχώς όμως τριπλασιάζεται, αφού στο ποσό του «βασικού μισθού» προστίθεται και ημερήσια αποζημίωση (300 ευρώ) για κάθε συνεδρίαση. Ευτυχώς επίσης δικαιούνται άλλα 14.000 ευρώ το μήνα για αμοιβές συνεργατών του γραφείου τους. Άγνωστη είναι η αμοιβή τους για τη συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές.
· Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό των δισεκατομμυρίων ευρώ από το σκάνδαλο Βατοπεδίου, από το σκάνδαλο της SIEMENS κλπ κλπ κλπ. Το μόνο που γνωρίζουμε, σε σχέση με το θέμα, είναι ότι οι επιπλέον αμοιβές των πολιτικών προσώπων που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή (!!!) για το Βατοπέδι ανέρχονται σε 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Αν ζαλιστήκατε από τα νούμερα και έχετε τάση για εμετό, ελεύθερα.
Μιας όμως και μιλάμε για αριθμούς, ας αναλογιστούμε ποιοι είναι πραγματικά τα ΝΟΥΜΕΡΑ.
Όλα τα στοιχεία προέρχονται από δημοσιεύματα των εφημερίδων και δεν διαψεύστηκαν.
Τέλος θα ΄κλείσω λέγοντας τούτο:
δεν τα βάζω με κανέναν εργαζόμενο για τις υψηλές αμοιβές του (εξάλλου άλλοι τον πλήρωναν).
ΤΑ ΒΑΖΩ όμως με αυτούς που τόσο γεναιόδωρα σκόρπιζαν τα λεφτά του λαού στους υμετέρους χωρίς να κάνουν τον κόπο να σκεφτούν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που θα προκαλούσαν .
Τα βαζω με αυτούς που όταν είδαν ότι έρχεται η εξάρτηση της χώρας δεν άλλαξαν την νότα της αλλά συνέχισαν τα ίδια…
Τα βάζω με αυτούς που ψαλίδισαν τα οράματα των νέων
Τα βάζω με αυτούς που έσπειραν και σπέρνουν καθημερινά την τρομοκρατία στα σπίτια μας
Το έγκλημά τους : έσχατη προδοσία !!!

koukoumas

Advertisements