ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010

Το Αστακιώτικο καρναβάλι ήταν θεσμός. Λέω ήταν γιατί του χρόνου κανείς δεν ξέρει αν θα είναι, ειδικά αν δημιουργηθεί ένας Δήμος από την Βόνιτσα ως την Παλαιομάνινα και με έδρα την Βόνιτσα τότε τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα. Η απουσία των τσελιγκάδων και οι κακές καιρικές συνθήκες έκλεψαν την παράσταση για το 2010 , παρόλο αυτά η ζωντάνια και το κέφι όλων όσων συμμετείχαν αφήνει ελπίδες για τον θεσμό και το μέλλον του Αστακιώτικου καρναβαλιού .!!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010

  1. koukoumas

    Αρχικα θα ηθελα να πω ένα μπράβο σε ολους όσους ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και φέτος για αυτή την εκδήλωση στον Αστακό.
    Εκδηλώσεις σαν και αυτές μπορούν και φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά ,κάτι που το έχουμε ανάγκη στις μέρες μας ,αλλα και κόσμο στον τόπο μας από αλλα μέρη.
    Είμαι σίγουρος έστω και εάν δεν ζω πια στο χωριό ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν για πολλά χρόνια άνθρωποι που και μπορούν αλλα και θέλουν να μην χάσει ο τόπος στοιχεία που του δίνουν χρώμα και τον κάνουν ξεχωριστό.
    Πρέπει κάποια στιγμή όπως συμβαίνει σε αλλα μέρη να φτιαχτεί ένας φορέας με την αιγίδα του Δήμου που να είναι φορέας όλων αυτών των εκδηλώσεων και προσπαθειών .
    Υπάρχουν παρά πολλά που μπορούν και πρέπει να γίνουν
    Σε τούτα δεν περισσεύει κανείς και όλοι μπορούμε να συμβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του.
    Όσον αφορά για το εάν όταν με το …καλό θα φτάσουμε στην Βόνιτσα αυτά θα χαθούν έχω να πω ότι τότε θα κλιθούμε να δείξουμε την διαφορετικότητα μας και ο καλύτερος ας τα πάρει όλα.

Σχολιάστε