ΑΣΤΑΚΟΣ – ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 4-3

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο του Μύτικα που είχε δύο πέναλτι, δύο αποβολές και επτά γκολ. Πάνω κάτω ήταν η μπάλα, ανοιχτό παιχνίδι, ενώ το α’ μέρος δεν είχε φάσεις πέρα από τα δύο γκολ του Ηρακλή, αλλά η επανάληψη εξελίχθηκε με σασπένς. Με την συμπλήρωση πεντάλεπτου ο Κοτρότσος Γ. κινήθηκε από δεξιά και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παράθυρο του Ζήγκου ανοίγοντας το σκορ. Στο 24′ ο ίδιος παίκτης εκτελώντας πέναλτι διαμορφώνει το 2-0, ενώ την ποινή κέρδισε ο Θ. Κοτρότσος.
Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ΔΟΞΑ επέστρεψε στο παιχνίδι, αφού ο Δάρλας Δ. με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1 και η ομάδα του ανέλαβε πρωτοβουλίες, αλλά σε αντεπίθεση στο 65′ οΘ. Κοτρότσος πάλι ανετράπη και κέρδισε πέναλτι, ίδιο σκηνικό με εκτελεστή τον Γ. Κοτρότσο και το 3-1. Στο 70′ όμως σε σέντρα σουτ από αριστερά πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο νεαρός Τσοπλάκος
Γ. και με προβολή έκανε το 3-2, ενώ στο 88′ σε σέντρασουτ πάλι από αριστερά η μπάλα ξέφυγε από τον
έλεγχο του Κρεμμύδα και ο Τσοπλάκος Κ. ισοφάρισε για την ΔΟΞΑ. Δύο λεπτά όμως αργότερα ο νεοεισελθόν Τριανταφυλλόπουλος• έβγαλε σέντρα και
Κοντοζήσης Μ. από πολύ πλάγια θέση και αφού παρέκαμψε αντίπαλο με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Στο 70′ ο νεοεισελθόν Τσοπλάκος Κ. και ο Λιβανης Π. συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα.
Διαιτητές Λύτρας, Πατρόπουλος, Ζαβιτσάνος. Αστακός: Κρεμύδας Κ., Λιβανης Β. (49′ Χάνδρας), Λιβανης Π., Παπαζήσης Ι., Βότσης, Αργύρης, Κοντοζήσης Μ., Κοντοζήσης Α., Τζακώστας (60′ Τριανταφολλόπουλος), Κοτρότσος Γ., Κοτρότσος 0. (90′ Μαλιγιάννης).

πηγή: εφημερίδα Αθλητική ενημέρωση

Advertisements