Νέοι αντιδήμαρχοι

Μπαίνοντας στο τέταρτο και τελευταίο έτος της θητείας της η Δημοτική Aρχή άλλαξε τους δύο από τους τρεις Αντιδημάρχους. Για τέταρτη χρονιά ο Κ. Κουντούρης έμεινε στη θέση του. Φαίνεται πως η προσφορά του είναι ανεκτίμητη και γι’ αυτό κρίθηκε από τον κ.Δήμαρχο  ως αναντικατάστατος.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι και οι δύο από την Παλαιομάνινα.Πρόκειται για τους κυρίους ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑΟΥΜΗ. Για την προσφορά τους στον τόπο και την συνεισφορά τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής δεν είμαι αρμόδιος και δεν θα τους κρίνω εγώ.Εξάλλου πιστεύω πως η Δημοτική αρχή πρέπει να κριθεί συνολικά για το έργο της και όχι ο καθένας ατομικά για την προσφορά του . Αυτή η αξιολόγηση πρέπει να γίνει από τον Δήμαρχο. Τι λέω πάλι !!!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Παλαιομάνινα πρέπει να φύγει από τον Δήμο Αστακού και τώρα με τις αλλαγές να ενσωματωθεί σε άλλο Δήμο, προφανώς του ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ούτως ή άλλως εκεί είναι τα συμφέροντα  τους και η αγορά τους. Η Παλαιομάνινα δεν ταιριάζει στο Δήμο Αστακού, δεν είναι τυχαίο που ο  επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος κ. Η. ΚΟΣΟΒΑΣ είπε »ΝΑΙ» στην EDISON, »NAI» στην πώληση του Μαραθιά, »ΝΑΙ» στον ιδιώτη που ήθελε αποθήκη τοξικών αποβλήτων.
Οι ίδιοι η κάτοικοι της Παλαιομάνινας δεν ήθελαν την συνένωση με το Δήμο Αστακού και τώρα ακόμα θέλουν να αποχωρήσουν.
Είναι υποχρέωση του Δημάρχου να συγκεντρώσει υπογραφές από δημότες του Αστακού και της Παλαιομάνινας και να ζητήσουν από την κυβέρνηση την αλλαγή δομής του Δήμου. Εκτός αυτού να ζητήσει εθελοντική συνένωση με το δήμο Αλυζίας και Παλαίρου δημιουργώντας έτσι ένα τόξο παράκτιας ζώνης  που θα έχει σκοπό και στόχο την τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξη. Αυτά τα τρελά από μένα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΩ!! Όλα τα άλλα σενάρια του »Καποδίστρια 2» πιστεύω πως δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ανάπτυξης , όπως δεν είχε καμιά ανάπτυξη ο τόπος με την δομή του »Καποδίστριας 1» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γι’ αυτό φταίει μόνο η δομή. Φταίνε και τα πρόσωπα, άλλος λίγο άλλος πολύ το βάλαμε το δαχτυλάκι μας για να βγάλουμε το ματάκι μας!!

Advertisements