Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του 2009.

Το τελευταίο post του 2009 έχει σαν θέμα, το αγαπημένο θέμα του blog!!, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2009 πραγματοποιήθηκε 30/12/ 09 στις 7 μ.μ. Είχε μόνο δύο θέματα. Το ένα ήταν παράταση στο έργο των σφαγείων και το άλλο ήταν το συνηθισμένο!! Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Αυτό με την αναμόρφωση δεν κάνει πια καμία εντύπωση σε κανένα. Η χθεσινή αν δεν κάνω λάθος ήταν ή δωδέκατη αναμόρφωση που έκανε το δημοτικό συμβούλιο. Σε λίγες ημέρες θα έχει την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού. Τι νόημα έχει αυτή η ψηφοφορία αφού κάθε μήνα θα έχουμε αναμόρφωση δεν ξέρω!!.
Το θέμα των σφαγείων είναι ολίγον τι μπερδεμένο. Το αγοράζουμε το διπλανό κτήμα,δεν το αγοράζουμε ,μας το δίνει, δεν μας το δίνει ο ιδιοκτήτης, το θέλουμε, δεν το θέλουμε, μας κάνει δεν μας κάνει, μπερδεμένη ιστορία. Η ουσία είναι ότι για να κάνουμε το βράχο »λάκα» στοίχισε στο Δήμο 400.000 ευρώ και συνολικά το έργο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ !! Η αγορά του διπλανού κτήματος με 30.000 ευρώ δεν εγκρίθηκε από την περιφέρεια γιατί η αντικειμενική του αξία είναι πολύ πιο μικρή και δεν συμβαδίζει με το τίμημα που ο ιδιοκτήτης το κοστολόγησε . Με βάση αυτή τη απόφαση μήπως εκεί στην περιφέρεια να επανεξετάσουν και την αγορά του νεοκλασικού; . ΔΆΣΚΑΛΕ!!! ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ διδάξετέ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ !!! τους Δημάρχους.
Στην χώρα της αδιαφάνειας (επίσημη παραδοχή από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών) , η μεταβίβαση των σφαγείων σε ιδιώτη θα είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για να ξανασυζητήσουμε στο μέλλον.!!
Το 2010 αναμένεται να είναι μια χρονιά με ένταση και πολύ σκληρή κριτική αφού είναι χρονιά δημοτικών εκλογών, αν η κυβέρνηση δεν δώσει παράταση προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δεύτερος Καποδίστριας.
καλή χρονιά να έχετε με υγεία πάνω από όλα!!

Advertisements