Απόφαση εισπρακτικού χαρακτήρα από την Ε.Π.Σ.Ν.Α

Η απόφαση της ΕΠΣΝΑ ήταν για μια ακόμη φορά λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Τιμώρησαν τον »Άρη» Αιτωλικού, 1.600 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας του . Τιμωρία 600 Ευρώ χρηματικό πρόστιμο υπέβαλαν στον »Ηρακλή» Αστακού. Είναι πάγια τακτική της ομοσπονδίας να χαϊδεύει την ομάδα του Αιτωλικού και με τις αποφάσεις της να επιτρέπει σε φαινόμενα βίας να ανθούν στην ερασιτεχνική κατηγορία.
Τα κριτήρια με τα οποία λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις είναι πέρα ως πέρα λανθασμένα και μακριά από την πραγματικότητα. Η ομοσπονδία το μόνο που λαμβάνει υπόψιν της είναι το φύλλο αγώνος, στέκεται σε όσα κατέγραψε ο παρατηρητής στο συγκεκριμένο αγώνα και χωρίς να δει ότι οι φίλαθλοι του Αιτωλικού, μόνο για φέτος, έχουν κάνει επεισόδια σε όλους του αγώνες που συμμετείχαν ως τώρα.
Οι ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων, κ. πρόεδρε, δεν ζουν από το ποδόσφαιρο, δουλεύουν μεροκάματο για να ζήσουν.Παίζουν ποδόσφαιρο από αγάπη και μόνο. Αν μία φωτοβολίδα από τις τρεις που έριξαν με πιστόλι οι φίλαθλοι του »Άρη» τραυμάτιζε κάποιο ποδοσφαιριστή τότε τι θα γινόταν; Ποιος θα κάλυπτε τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του ; Και τα μεροκάματα του ποιος θα τα πλήρωνε ; Οι ποινές εισπρακτικού χαρακτήρα γεμίζουν τα ταμεία της ομοσπονδίας και τις τσέπες των διοικούντων. Δεν προσφέρουν καμία λύση στα φαινόμενα βίας που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα!!
Κ. πρόεδρε της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, να πάτε να δουλέψετε εισπράκτορας σε άλλη υπηρεσία. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει αφοσίωση, αγάπη και προστασία κι όχι εισπράκτορες προστίμων που υποθάλπουν την παραβατικότητα και αφήνουν την βία να γιγαντώνεται και να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά αδιαφορώντας αν οι απώλειες από αυτή την βία μπορεί να είναι ακόμα και ανθρώπινες ζωές !!!
Στα της απόφασης τώρα, τα 600 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον »Ηρακλή» τα έβαλε η ομοσπονδία με τη δικαιολογία ότι ήταν, λέει, υπότροπος από τον αγώνα με το »Μύτικα». Να σας θυμίσω εδώ ότι σε αυτόν τον αγώνα ένας ποδοσφαιριστής του »Μύτικα» έσπασε το πόδι ενός ποδοσφαιριστή του »Ηρακλή»!!
Η τιμωρία στον »Άρη» Αιτωλικού από την ομοσπονδία για τον αποκλεισμό έδρας είναι μια τεράστια κοροϊδία.
Ο μοναδικός σημαντικός αγώνας για τις επόμενες αγωνιστικές είναι αυτός που δίνει την ερχόμενη αγωνιστική 28/11/09 με το »Αντίρριο» που βρίσκονται στην ίδια θέση βαθμολογικά. Σύμφωνα με την ομοσπονδία η τιμωρία θα ισχύει από την μεθεπόμενη αγωνιστική 5/12/09 !!

Advertisements