Τιμωρήθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και αν τολμάτε κάντε μια σύγκριση, για την κατάντια και το επίπεδό μας, τι νοοτροπία μας και την μιζέρια μας. Τιμώρησαν στην Αγγλία τον διασημότερο προπονητή του κόσμου γιατί καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή. Αν π.χ ο Ζίκο που είναι προπονητής της δημοφιλέστερης ομάδας στην Ελλάδα έλεγε τα ίδια για ένα διαιτητή στην Ελλάδα , το πιο πιθανό είναι να κόβανε τον διαιτητή από τους πίνακες. Πόσο χάλια ήμαστε!! ζήτω το Ελλαδιστάν!!

http://www.goal.com/gr/

Βαριά «καμπάνα» για Σερ Άλεξ

Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 λιρών τιμωρήθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας.

EPL: Sir Alex Ferguson, Burnley v Manchester United (PA)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε με επικριτικά λόγια στη φυσική κατάσταση του διαιτητή Άλαν Γουάιλι, που είχε διευθύνει το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ στις 3 Οκτωβρίου.

Ο Σκωτσέζος προπονητής είχε πει ότι δεν είναι ικανός ο διαιτητής να διευθύνει τέτοιους αγώνες. Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των διαιτητών, που δημοσιοποίησαν στατιστικά στοιχεία του αγώνα, τα οποία υποδείκνυαν ότι ο Γουάιλι είχε διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα ακόμα και από παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Ο Φέργκιουσον δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στα επόμενα δύο παιχνίδια, καθώς οι άλλες δύο αγωνιστικές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα ως το τέλος της επόμενης σεζόν. Αν δηλαδή μέχρι τότε τιμωρηθεί για οποιοδήποτε παράπτωμα θα ενεργοποιηθεί και αυτή η ποινή και θα εκτίσει και τις άλλες δύο αγωνιστικές.

Advertisements