Εκλογές τέλος!! τώρα πίσω στα δικά μας.

ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
Απο τις δηλώσεις του κ. ΣΤΑΙΚΟΥ:
»ο Δήμος Αστακού θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα βήματα όταν κάποιοι αποτελέσουν παρελθόν από τη δημόσια ζωή, που σήμερα την κρατούν στάσιμη.!!

Αυτές είναι δηλώσεις που σηκώνουν πολιτική ανάλυση σε πάνελ με την Όλγα Τρέμη να συντονίζει, δεξιά τον Πρετεντέρη, αριστερά τον Τσίμα και στα παράθυρα Κακαουνάκη, Τράγκα. Το μπλογκ όμως τέτοιες δυνατότητες δεν έχει και για αυτό μια Ζαρκαδούλεια τοποθέτηση ελπίζω να σας καλύψει.
Κύριοι ΛΙΒΑΝΗ, ΒΛΑΧΑΚΗ, ΛΥΧΝΟ και ΝΤΙΝΟ , δεν θα είστε την επομένη φορά στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου. Δεν σας υπολογίζει και δεν σας χρειάζεται ο Δήμαρχος. Μπορεί να γίνει δήμαρχος και χωρίς εσάς και να σπρώξει το τόπο μπροστά γιατί εσείς, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του, κρατάτε τον τόπο στάσιμο. Δεν είστε στη μόδα κύριοι. Η μόδα απαιτεί να πουλάμε δημόσια γη !!
Θα αποτελείτε παρελθόν για την δημόσια ζωή του τόπου στην επόμενη δημοτική αρχή, ενώ θα συνεχίσουν να τρώνε με δέκα μασέλες όσοι έχουν κολλήσει πάνω του σαν βδέλλες και λένε πάντα yes Sir!!
Όποια όμως και άν είναι η στάση σας και η θέση σας απο εδώ και ως το τέλος της θητείας σας δεν μειώνει την ευθύνη που έχετε για τα πεπραγμένα την παρούσας δημοτικής αρχής και για την στήριξη που της παρείχατε.
Και οι Ζαρκαδούλειες απορίες μου είναι : την αγορά αυτού του κτιρίου γιατί την ψηφίσατε; (όσοι την ψηφίσατε). Είχατε προβλέψει την χρηματοδότηση για την ανακατασκευή; γνωρίζατε πόσο θα είναι το τελικό κόστος για την ολοκλήρωση του έργου; συζητήσατε ποτέ ως δημοτική παράταξη τις ανάγκες και τις προτεραιότητες αυτού του τόπου; ήταν άμεση προτεραιότητα η αγορά και η κατασκευή μιας δημαρχιακής αίθουσας ; Από ότι φαίνεται τώρα που τελείωσαν οι βουλευτικές εκλογές  – και έρχεται χειμώνας βαρύς με τις εκατό δύσκολες μέρες – κλεισμένος στο σπίτι  θα κάνω οικονομία μπας και τις αντέξω…και θα γράφω. Θα έχουμε λοιπόν πολύ χρόνο να πούμε πολλά και για όλα!!!!

Advertisements