Τι κρύβεται πίσω από αυτή την δημοσίευση ;

Ο καθένας με τον πόνο του και αυτός με τον δικό του . Στο ζενιθ της προεκλογικής περιόδου, και εκεί που οι πολιτικοί χαλάνε τον κόσμο με ομιλίες υποσχέσεις και γκάλοπ στην τοπική εφημερίδα συνείδηση στις 24/9/09 »σκάει μύτη μια »άσχετη» δημοσίευση . Ο έχων αντιρρήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να καταθέσει μια ένσταση!!! stayrolimionas
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΏΛ/ΝΙΑΣ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 159 Τ.Κ. 300 05
ΠΙΣΤΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Ο υπογεγραμμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλοπούλου
πιστοποιώ ότι,
ο καταγόμενος απ’ την κοινότητα μας Αλκιβιάδης Στυλιανού Κούκας ήταν κύριος, νομέας και κάτοχος ενός αγρού 35 περίπου στρεμμάτων, μετά των υπαρχόντων μέσα σ’ αυτό ελαιοδέντρων, που βρίσκεται οτην θέση «Σταυρολιμιώνας», και υπό την ιδιαιτέρα ονομασία «Παλιοκόπρι του Κούκα (χωραφάκι)» και συνορεύει ανατολικά με κοινοτική έκταση Βασιλόπουλου, δυτικά με όρια κοινότητος Αρχοντοχωρίου, βόρεια με κοινοτική έκταση Βασιλόπουλου και νότια μερικώς με ιδιοκτησία Πυθαγόρα Σαμαρά και μερικώς με κοινοτική έκταση) Βασιλόπουλου.
Ο αγρός αυτός έχει κατατμηθεί από την εκεί διερχόμενη επαρχιακή οδό Αστακού – Μύτικα σε δύο τεμάχια, το ένα άνωθεν της οδού, εκτάσεως 32 στρεμμάτων προς το ανατολικό μέρος και το άλλο κάτωθι της οδού, εκτάσεως 3 στρεμμάτων προς το δυτικό μέρος. Από έρευνα στα αρχεία της Κοινότητος προκύπτει ότι ο Αλκιβιάδης Κούκας φαινόταν κύριος, νομέας και κάτοχος του ανωτέρω ακινήτου από 5Οετίας και πλέον.
Μετά τον θάνατο του τον αγρό αυτό τον έχουν οι κληρονόμοι του. Το παρόν εκδίδεται μετά την από 23-3-98 αίτηση του με αριθμ. πρωτ.: 159.
Βασιλόπουλο, 5/8/1998
Ο Πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΛΙΑΜΕΡΗΣ

Advertisements