Δημοτικό Συμβούλιο-οχι στην πώληση οικοπέδου

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ!! »Ντιμπέιτ’,’ το Σαββατο στις 8 μ.μ, η δημοτική αρχή συνεδρίαζε για θέματα του Δήμου. Όπως κάθε δημοτική συνεδρίαση έτσι και αυτή είχε το δικό της ενδιαφέρον αφού πέρα απο τυπικά θέματα, ανακεφαλαιωτικούς πίνακες κ.τ.λ. είχε και ένα θέμα  σημαντικό . Ο κ. Δήμαρχος κινούμενος με βάση την γνωστή πολιτική του γραμμή »πουλάμε την περιουσία του Δήμου»- θυμηθείτε Μαραθιά!!- προσπάθησε να πουλήσει ένα οικόπεδο του Δήμου που βρίσκεται στη πλατεία και έχει εμβαδόν 220τ.μ.
Ο λόγος της πώλησης του οικόπεδου αυτού ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα του η οικονομική ενίσχυση για την κατασκευή της νέας δημαρχιακής αίθουσας και του λαογραφικού μουσείου, κτίριο που το κόστος του αναμένεται να φτάσει περίπου το  ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αυτή την απόφαση και απόπειρα πώλησης της Δημοτικής Γης την καταψήφισαν οι κύριοι Λιβάνης, Βλαχάκης  Λύχνος και ο κ. Απόστολος Ντινος . Την καταψήφισε επίσης απο την αντιπολίτευση ο συνδυασμός του κ. Μπονη. Η πλειοψηφία του σώματος είπε όχι στην πώληση του οικόπεδου και αυτό δυσανασχέτησε τον κ. Δήμαρχο.
Ετσι όπως έχουν τώρα οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τις αποστάσεις που παίρνουν οι κ. Λιβάνης και Βλαχακης τέτοιες σκέψεις και αποφάσεις είναι δύσκολο να περάσουν. Και εκτός των άλλων δρομολογούν και τις εξελίξεις για την αντιπαράθεση και την κόντρα που θα ακολουθήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές αν δεν δούμε τίποτα στροφες 180 μοιρών!!

Advertisements