Τα εγκαίνια με άλλη ματιά

Στο πρώτο από τα 3-4 σημαντικά έργα που αναμένεται να εγκαινιάσει ο κ. Σταικος ήταν μόνος ή μάλλον σχεδόν μόνος. Μια εκλογική αναμέτρηση κερδίζεται με ψήφους και οι περισσότεροι από αυτούς που μετράνε πολλούς ψήφους απουσίασαν από το πλευρό του Δημάρχου. Αυτό είναι ένας κακός οιωνός για τον νυν δήμαρχο. Ίσως και ένα μήνυμα απ’ όσους απουσίαζαν ότι δεν είναι πια μαζί του. Θα δείξει….
Ο κ. Σταικος κάλεσε κοντά του τους δημοτικούς του συμβούλους αλλά δυστυχώς για τον ίδιο  ήταν εκεί μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο αντιδήμαρχος κ. Κουντούρης. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρών είναι και ο κ. Κοσσόβας από το συνδυασμό του κ. Στράτου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι δίπλα στον κ. Σταικο για τη διεκδίκηση της νέας δημαρχίας το 2010. Έχω την άποψη ότι στα εγκαίνια των σφαγείων θα παρευρεθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβετε.
Πληροφορίες λένε ότι την ώρα που στα Βλυζιανά γινότανε τα εγκαίνια ο πρώην Δήμαρχος κ. Σαμαράς είχε ενημερώσει τους μελλοντικούς του »συνεργάτες» να βρίσκονται μπροστά στο κτέλ, από όπου θα ξεκινούσε κομβόι αυτοκινήτων για τα χωριά Χρυσοβίτσα και Μπαμπίνη που το ίδιο βράδυ είχαν μουσικές εκδηλώσεις. Ευτυχώς για όλους εμάς τα αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν και τον ακολούθησαν ήταν μόνο 3-4 και η κίνηση εντυπωσιασμού και δύναμης απέτυχε.

Advertisements