Καταγγελία για την Δ.Ε.Η

DEH
Καταγγελία
Η Δ.Ε.Η είναι δημόσια επιχείρηση βολεμένων, καλοπληρωμένων προϊσταμένων και διευθυντών. Στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, βασιλεύει η αναρχία. Kάνω ότι θέλω, όποτε θέλω. Kάνω ότι με βολεύει, όποτε με βολεύει. Aν είμαι προϊστάμενος σε δημόσια υπηρεσία είμαι βασιλιάς, άρχοντας και απ‘ ότι φαίνεται ως άρχοντας – δικτάτορας ενεργεί ο προϊστάμενος της Δ.Ε.Η που είναι αρμόδιος για την ηλεκτροδότηση της πόλης του ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, αφού διατάζει 8 ώρες διακοπή ρεύματος, γιατί όπως αναφέρει πρέπει η ΔΕΗ να κάνει κάποιο έργο. Γράφει στα παλαιά του υποδήματα τις ανάγκες των πολιτών,των επαγγελματιών, την ζημιά που μπορεί να υποστούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως και κάνει 8 ώρες διακοπή ρεύματος.Καλό θα ήταν να σκέπτονται και τους πελάτες τους οι κύριοι στη ΔΕΗ και όχι μόνο την πάρτη τους.
Δεν λέει κανένας να μην κάνουν έργα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι για το δικό μου καλό, για την σωστή ηλεκτροδότηση του επαγγελματία, του εμπόρου κ.ά. Αλλά ας μου απαντήσει κάποιος γιατί πρέπει πρώτα να με καταστρέψεις για να μου κάνεις μετά καλό; ( να σε κάψω ΓΙΑΝΝΗ μου, να σε αλείψω λάδι…….)
Ποιος ειδήμων αποφάσισε ότι σε μια παραλιακή πόλη τα έργα πρέπει να γίνουν το κατακαλόκαιρο; Και τέλος γιατί 8 ώρες και μάλιστα πρωινές, 8:00 -4:00? Και γιατί δεν κάνουν διακοπή τρεις άντε τέσσερις ώρες; ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ!!
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Advertisements