Κίνηση Πολιτών

06062009131060620091300606200913206062009133
Στην συνάντηση που πραγματοποίησε η Κίνηση Πολιτών στο ξενοδοχείο »STRATOS» έδωσαν το παρόν σχεδόν όλα τα υποψήφια πρόσωπα για την δημαρχεία. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο κ. Λύχνος αυτή ήταν συνάντηση στελεχών.
Η προσέλευση των πολιτών ήταν για μια ακόμα φορά απογοητευτική. Η ημέρα που επέλεξε η »Κίνηση» να κάνει αυτή την συνάντηση νομίζω ήταν πολύ καλή αφού στον Αστακό ήταν το Σάββατο βράδυ και πολλοί Αστακιώτες που ζουν στην Αθήνα.
ΕΚΠΛΗΞΗ για μένα αποτέλεσε η παρουσία του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος προσήλθε στην συνάντηση με αρκετή αυτοπεποίθηση, έχοντας μαζί του το φορητό του υπολογιστή, δείχνοντας πώς είναι γνώστης των νέων τεχνολογιών. Οταν του δόθηκε ο λόγος, με εικόνες και βίντεο, προσπάθησε να κάνει απολογισμό και παρουσίαση στο έργο που έχει πράξει ως τώρα.
Μία συνάντηση που σκοπό είχε την ανταλλαγή απόψεων και την συζήτηση για τα κοινά δεν έγινε. Ο Δήμαρχος πήγε την κουβέντα σε άλλα μονοπάτια και χάθηκε πολύτιμος χρόνος .
Όταν αντιλήφθηκα πως είναι εκεί ο Δήμαρχος ούτε μία στιγμή δεν πίστεψα ότι θα γινόταν συζήτηση. Παρόλο αυτά κάποιες απόψεις ακούστηκαν, κάποιες θέσεις καταγράφηκαν, όμως ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον, την θέση και τη στάση της Κίνησης πολιτών δεν είδα να υπήρξε.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρω αναλυτικά τις τοποθετήσεις όσων ζήτησαν και πήραν το λόγο. Είναι πράγματα που θα ακουστούν πολλές φόρες ακόμα ως τις δημοτικές εκλογές.

Advertisements