ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δυόμισι χρονιά μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές είναι ώρα μιας συνολικής τοποθέτησης, τουλάχιστον απ’ τη μεριά μας, πάνω στην ως τώρα διαχείριση, την πορεία και τα προβλήματα του Δήμου μας. Ενάμισι χρόνο πριν τις επόμενες εκλογές υποψηφιότητες δημάρχων ξεπετιούνται κάθε μέρα σαν τα μανιτάρια μία α- πολιτική και εντελώς έξω από το πνεύμα της Αυτοδιοίκησης σωτηρολογία αναπτύσσεται (χωρίς να διευκρινίζονται οράματα, μέθοδοι και στρατηγικές). Αυτό επομένως που λείπει είναι η επί της ουσίας συζήτηση.

Αυτή η πραγματικότητα μας υποχρεώνει να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας για τις επερχόμενες εκλογές, δεδομένου ότι ως Κίνηση Πολιτών ήμασταν διαρκώς παρόντες σε όλα τα προβλήματα με συνέπεια καθαρότητα, πάθος και διάθεση για συνεργασίες.

Καλούμε λοιπόν κάθε πολίτη που αναγνωρίζει την ως τώρα παρέμβαση μας στα κοινά μας προβλήματα, ανεξάρτητα αν μας στήριξε ή όχι στις εκλογές, κάθε πολίτη που αναγνωρίζει την αναγκαιότητα μιας ουσιαστικής συζήτησης για τις δημοτικές εκλογές, να παραβρεθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Στράτος για να συζητήσουμε μαζί τα δύο παρακάτω θέματα:

1. Η πορεία του Δήμου τα τελευταία χρόνια. Κριτική απολογισμός

2.Η θέση της Κίνησης Πολιτών για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Advertisements