ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ


Το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού εκπροσωπώντας  το Νομό Αιτωλ/νιας πήρε μέρος στην  Η’ Πανελλήνια αθλητική μαθητιάδα  που διοργανώθηκε στην Πρώτη  Σερρών .
Στην αθλητική αυτή διοργάνωση  συμμετείχε ένα γυμνάσιο από κάθε Νομό της Ελλάδας και 53 αντιπροσωπείες  από σχολεία του εξωτερικού.
Συνολικά πήραν μέρος  105 σχολεία
Το Γυμνάσιο Αστακού συμμετείχε με 14 μαθητές που συνόδευαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Μπουραντας & ο καθηγητής φυσικής Αγωγής κ. Κων/νος Κουντουρης .
Με χαρούμενη διάθεση , ζωντάνια  & αγωνιστικότητα οι μαθητές μας συμμετείχαν στο σύνολο των αθλημάτων κερδίζοντας πρωτιές, διακρίσεις και μετάλλια.
Το αθλητικό πνεύμα, η αρμονική πνευματική και σωματική ανάπτυξη, η ομαδικότητα και η συνεργασία ήταν οι βασικέ ς αρχές που πρέσβευε και υλοποίησε η αθλητική μαθητιάδα ,βοηθώντας τους μαθητές που συμμετείχαν να συνειδητοποιήσουν βαθύτερα την αξία του αθλητισμού και να ωφεληθούν πολλαπλά από την επαφή τους με μαθητές άλλων σχολείων.
Η  διαμονή για επτά ημέρες στο χώρο της μαθητιάδας, η εμπειρία της γης στην κατασκήνωση, η καθοδήγηση των γυμναστών, η  προπόνηση, η συντροφικότητα   που αναπτύχθηκε, η καθημερινή επαφή με συνομήλικους από  άλλα σχολεία της Ελλάδας  και κυρίως του εξωτερικού , η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, το παιδαγωγικό παιχνίδι , όλα μαζί αυτά που έζησαν και αυτά που ένιωσαν θα καταστήσουν την συμμετοχή στην πρώτη αθλητική μαθητιάδα μία ίσως από τις σημαντικότερες εμπειρίες της μαθητικής  τους ζωής.
Ο Δ/ντης και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Αστακού συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν  με τόση επιτυχία στην αθλητική διοργάνωση  και τους  εύχεται να έχουν  πάντοτε την ίδια διάθεση να αγωνίζονται και να προσπαθούν σε κάθε τομέα της ζωής τους .

Συμμετείχαν  οι  μαθητές : Γιαννης Αθανασουλας (1ος στο Ταε κβο Ντο & 2ος στα 350μ.) Θεοχάρης Κολατσος (2οςος στη σφαίρα ),Αλέξανδρος Μέντης(1ος Άρση Βαρών) Χρήστος Μπαρμπαρούσης (1ος στο ακόντιο) Ηλίας Μπουραντας (1ος Καγιακ σλαλομ) Θωμας Σκουτερης (1ος στο  Ταε Κβον Ντο) Θεοφάνης Παπαζώης (2ος στο ακόντιο )Κών/νος Σκάντζας (3ος στα 80μ.)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ,ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ,ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΛΑΤΣΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ

ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Μπουραντας

Advertisements