ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΕΛΗ

Κληθείσα από δημοσιογράφους να σχολιάσει την παραίτηση του Χρ. Βερελή, η Βουλευτής του Νομού μας, Σοφία Γιαννακά, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Πρόκειται για μια κίνηση πολιτικής τόλμης και γενναιότητας και εκτιμώ ότι ήταν μια απόφαση δύσκολη για τον ίδιο, την οποία έλαβε μετά από ώριμη σκέψη.
Ο κ.  Χρήστος Βερελής είναι ένας πολιτικός που έχει προσφέρει στην
Αιτ/νία και η απόφασή του είναι ένδειξη πολιτικού θάρρους.
Πιστεύω ότι το μήνυμά του για τη νοσηρότητα της πολιτικής ζωής να το ακούσουν οι πολίτες και  κυρίως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Το ΠΑΣΟΚ προχωράει στα θέματα της διαφάνειας με τολμηρά βήματα, όπως έχει διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ο Γιώργος Παπανδρέου, αντίθετα με τη Νέα Δημοκρατία η οποία συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση, επί 5 χρόνια κουκουλώνει τα σκάνδαλα και θέτει σε κίνδυνο τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας μας.
Είναι μια κυβέρνηση που από την περιβόητη απογραφή μας έφερε
πρόσφατα την παραγραφή όλων των σκανδάλων με το πραξικοπηματικό
κλείσιμο της Βουλής.»
Σχόλιο: Πιστεύω πως έζησαν ένα από τα πιο χαρούμενα μεσημέρια της ζωής τους ο κ. ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ και η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑ  στο άκουσμα της παραίτησης του κ. ΒΕΡΕΛΗ. Το πιο »δυνατό χαρτί» του ΠΑΣΟΚ στο νομό δεν ήθελε να καεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα και την σκανδαλολογία για μια υπόθεση που έχει παραγραφεί. Ήθελε να παραμείνει το »δυνατό χαρτί» του ΠΑΣΟΚ στο νομό και το πέτυχε. Πιστεύω πως θα επανέλθει και θα επανέλθει με αξιώσεις ακόμα και για την αρχηγία του κόμματος. Λέτε να ήρθε η ώρα να αποκτήσει τον 6ο της πρωθυπουργό ο νομός μας??

Άσχετο: Αν ζούσε ο πατέρας μου θα έλεγε: »Παραιτήθηκε ο Βερελής και χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι!!»

Advertisements