Ενημέρωση για Μαραθιά

Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ενημερωθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Δημαρχείο. Πίστευα πως αυτή η συνάντηση είναι για ενημέρωση μόνο Δημοτικών Συμβούλων και γι’αυτό το λόγο δεν πήγα, άλλα τελικά ήταν και αρκετοί πολίτες.
Την ενημέρωση στους Δημοτικούς Συμβούλους για το ‘business plan’ της εταιρίας,η οποία θέλει να επενδύσει στον Αστακό, την έκαναν άνθρωποι της εταιρίας ‘Αruji’. Οι υποψήφιοι αγοραστές-επενδυτές, σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκα από Δημοτικούς Συμβούλους, δεν έπεισαν.Την παρουσίαση που έκαναν, κάποιοι την χαρακτήρισαν απογοητευτική. Στις απορίες και στα ερωτήματα,που εξέφρασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι νομικοί που βρέθηκαν στο Δημαρχείο,δεν πήραν απαντήσεις που να τους ικανοποίησαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν εκεί,πολιτών αλλά και Δημοτικών Συμβούλων, κάποιες από τις απαντήσεις ήταν αστείες π.χ στην ερώτηση: »Πού κάνατε στη Κύπρο παρόμοιες επενδύσεις;» η απάντηση ήταν: »Δεν θυμόμαστε».
Το »Δεν θυμόμαστε» είναι ιός που κυκλοφορεί πολύ αυτή την εποχή. Ο άλλος στην »Υπόθεση Παυλίδη» δεν θυμόταν το ΑΦΜ, γι’αυτό και κατέθεται μικρά ποσά.
Εγώ μεθαύριο,στις εκλογές,δεν θα θυμάμαι τον Αριθμό Ταυτότητας και δεν θα ψηφίσω. Στο θέμα του Μαραθιά, για να μην σας κουράζω, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Δημάρχου, ειδικά όταν οι προτάσεις δεν είναι ολοκληρωμένες και πάνω απ’όλα πειστικές.
Ας κάνει από μόνη της μια σοβαρή προσπάθεια η Δημοτική Αρχή, μέσω μια δημοτικής επιχείρησης να αξιοποιήσει τον Μαραθιά. Ο λαός λέει: «Αν δεν μπορείς να ξυστείς μόνος σου, μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος».

Advertisements