ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΟΥ Γ. ΣΑΛΜΑ

Καθημερινά όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα site και τα bloggs στο νομό λαμβάνουμε δελτία τύπου απο βουλευτές,πολιτευτές κ.τ.λ
Το δελτίο τύπου που ακολουθεί πιστεύω ότι αξίζει να γίνει ευρύτερα γνωστό. Αν όντως ισχύουν αυτά που αναφέρει ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ κ. Μάριο Σαλμα.
Εμείς στον Αστακό δεν είχαμε ανάγκη τους εφοπλιστές. Το δικό μας ασθενοφόρο γράφει » δωρεά Δημάρχου Σαμαρά». Αλήθεια μήπως να το διορθώσει κάποιος και να το κάνει »δωρεά πρώην, ευτυχώς, Δημάρχου Σαμαρά»;

Αθήνα 30 Μαρτίου 2009
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υφυπουργού Υγείας
& Κοινωνικής Αλληλεγγύης
ΜΑΡΙΟΥ Γ. ΣΑΛΜΑ
Τηλ:210-5230529
FAX: 210-5227977

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από παρέμβαση του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριου Σαλμά , ενισχύεται με τρείς νέες κινητές μονάδες το ΕΚΑΒ στην Αιτωλοακαρνανία. Συγκεκριμένα , τα δυο από τα καινούρια ασθενοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας , που προέρχονται από τα εκατό που δώρισε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο ΕΚΑΒ στις 28 Ιανουαρίου, θα ενισχύσουν το ΕΚΑΒ Αγρινίου και ένα το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Ειδικότερα , ο κ. Σαλμάς , που πρόσφατα δέχτηκε στο γραφείο του τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ της Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ίδρυση του νέου Τομέα ΕΚΑΒ Αμφιλοχίας, επικοινώνησε με τον διοικητή του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαθανασίου , και συμφωνήθηκε να γίνει η παραλαβή των τριών ασθενοφόρων εντός της εβδομάδας , πιθανόν την Τετάρτη, προκειμένου να ενισχυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ΕΚΑΒ του νομού .

Στην ίδια επικοινωνία του κ. Σαλμά με τον κ. Παπαθανασίου συμφωνήθηκε επίσης , δυο επιπλέον ασθενοφόρα, από εκείνα που θα αντικατασταθούν με νέες κινητές νομάδες σε άλλους νομούς της χώρας, να δοθούν για την ενίσχυση του κέντρου Υγείας Ινάχου και του νέου τομέα ΕΚΑΒ Αμφιλοχίας.

Advertisements