ΕΝΑΣ ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ!!

dsc00920
Μια ομάδα μπαχαλάκηδων έκανε τον Αστακό άνω κάτω. Αν έχεις την ατυχία αυτή την εποχή να είσαι κάτοικος Χοβολιού έπαιξες και έχασες!!!
Εργολάβος βιολογικού, λιμενικό, αστυνομία και Δημοτική αρχή τα έχουν κάνει μπάχαλο.
Ο δρόμος που οδηγεί στο Χοβολιό είναι κλειστός λόγω βιολογικού. Δεν μπορείς να στρίψεις στη γωνία του «πόρτο» γι αυτό και κατεβάσανε και την αλυσίδα στο στενό του DELMARE CAFE για να μπορεί κάποιος που έχει προορισμό το Χοβολιό να κατεβεί από εκεί στην παραλία και να πάει παραλιακά . Όμως κάποιοι συνδημότες μας, που ανεύθυνους να τους πεις είναι λίγο και ανεγκέφαλους να τους πεις πάλι λίγο είναι, στο blog δεν βρίζουμε οπότε το προσπερνάμε, πάρκαραν και έκλεισαν το στενό.
Κάνεις κύκλο και πας να μπεις από την αρχή της παραλίας και αν δεν είσαι ντόπιος κανείς όπισθεν και λές οπ!!! Λάθος, εδώ είναι το δημοτικό πάρκινγκ. Αν αποφασίσεις να διασχίσεις την παραλία 8-10 μ.μ θέλει υπομονή και τύχη.
Η μόνη λύση για τους κατοίκους του Χοβολιού είναι ο περιφερειακός και αν είσαι αρκετά τυχερός δεν θα ακούσεις κανένα δυνατό φρενάρισμα από πίσω σου όταν θα βγάλεις φλας για να στρίψεις προς το σπίτι σου.
Κύριοι μπαχαλακήδες, που κατέχετε κάθε λογής εξουσία, αστυνομία, λιμενικό, δημοτική αρχή, είστε εκεί που είστε για να υπηρετείτε τον πολίτη. Να φροντίζετε για την ομαλότητα και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και όχι να παριστάνετε τους μικρούς καουμπόηδες!!!
Και στο κάτω κάτω της γραφής συνεργαστείτε μια φορά όλοι μαζί για το καλό των δημοτών, που κάνατε τον ΑΣΤΑΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ.

Advertisements