ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/02/09 ήταν σχετικά σύντομο. Ξεκινώντας ο κ.Δήμαρχος απάντησε στην επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου λέγοντας : «Έλαβα και μια επιστολή από τον Εμπορικό Σύλλογο. Δεν συμμετέχει στο καρναβάλι γιατί δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας. Δεν θα ασχοληθούμε με κάποια καρναβάλια του Εμπορικού Συλλόγου. πάμε παρακάτω». Στο σχόλιο του Δημάρχου θα απαντήσει το Δ.Σ στο http://astakoysyllogos.wordpress.com . Αν και δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τα καρναβάλια του Δημαρχείου ο Σύλλογος. Σε κάθε περίπτωση ,στο σύλλογο αποφασίζουν 7 άτομα και όχι ένα όπως στο Δημαρχείο.
Στη συνέχεια σειρά για βρίσιμο είχε κάποιος που έγραψε σε μια εφημερίδα της Ναυπάκτου, τον όποιο και θα δείρει ο Δήμαρχος άμα τον πιάσει.
Ως θέμα προ ημερησίας έφερε ο κ. Γιωτης το σχέδιο πόλεως. Ο κ. Δήμαρχος τον παρέπεμψε στον κ. Βλαχάκη και στην επιτροπή που έχει αναλάβει να λύσει το πρόβλημα που προέκυψε με τα ρέματα. Τον κάλεσε να συμμετέχει και αυτός στην επιτροπή αυτή.
Ο δρόμος προς τα Κάστρα ήταν το δεύτερο θέμα που έθεσε ο κ.Γιώτης και η απάντηση ήταν κάθετη» όσο υπάρχουν οι ανασκαφές στην Παλαιομάνινα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τα κάστρα».
Το 5ο θέμα ήταν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2009. Ο κ. Λύχνος θύμισε στον κ. Δήμαρχο την υπόσχεση του ότι με τον πρώτη αναμόρφωση θα διέθετε χρήματα για την πλαστικοποίηση των γηπέδων στα σχολεία.Η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι ναι μεν το είχε υποσχεθεί αλλά για φέτος δεν προβλέπεται λόγω οικονομικής στενότητας. Ο Κ.Λύχνος δυσαρεστημένος αποχώρισε πριν το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα 14 ως18 είχαν σχέση με το κτίριο που αγόρασε ο Δήμος 300 χιλιάδες ευρώ περίπου. Διαφώνησαν και καταψήφισαν ο κ. Λαινάς και κ. Δημονίτσας. Είχαν διαφωνήσει από την αρχή με αυτό το κτίριο.
Προσεχώς απαντήσεις του Δημάρχου σε καυτά ερωτήματα των μαθητών της σχολικής εφημερίδας ‘ΜΠΑΜ»

Advertisements