Δεν περισσεύει κανείς

ΧΑΘΗΚΕ Η Ο.Π.Σ.Υ.Ξ

Αυτό τον μήνα από τον Αστακό πέρασαν πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, δήμαρχοι, αντιεξουσιαστές, κομμουνιστές, κάμερες, κανάλια, ραδιόφωνα ,φωτογράφοι.
Κάποιοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά και δεν έπεσε στην αντίληψη μου καμία επιστολή που να δείχνει την δικαιολογημένη απουσία ή έμπρακτα την τυπική η άτυπη παρουσία τους .
Η Ο.Π.Σ.Υ.Ξ και ο Σύλλογος Αστακιωτών απουσίασαν από διαδηλώσεις και πορείες.
Είναι δικαίωμα τους να απέχουν. Είναι όμως υποχρέωση τους να στηρίζουν τον Αστακό, ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις. Ο αγώνας για να λειτουργήσει το λιμάνι ως διαμετακομιστικό λιμάνι δεν σταματάει ποτέ .Ο αγώνας εναντία στην edison δεν σταματάει ποτέ.
Υποθέτω πως η συμμετοχή κομμάτων και χρωμάτων είναι αυτή που τους κράτησε μακριά από τις διαμαρτυρίες. Συμμετοχή σε αυτές τις διαμαρτυρίες είχαν όμως και οι φορείς και ο Δήμος.
Καλό θα ήταν μετά την επιτυχημένη ημερίδα ενάντια στον λιθάνθρακα η Ο.Π.Σ.Υ.Ξ να συνεχίσει να συμμετέχει στον αγώνα που δίνουν οι φορείς και οι δημότες για να αποτρέψουν το εργοστάσιο της edsion. Η ομοσπονδία έδειξε ότι έχει και την δύναμη και τον τρόπο να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΕΔΩ θα βρίσκετε πληροφορίες για την πορεία και την δράση του Συντονιστικού Φορέων και Πολιτών.

Advertisements