ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ο Καραμανλής έκανε ανασχηματισμό και διόρθωσε προσωρινά τουλάχιστον την εικόνα της κυβέρνησης .Ο ανασχηματισμός του Δημάρχου όμως δεν βλέπω να βελτιώνει την εικόνα της Δημοτικής αρχής. Για βελτίωση της ζωής των δημοτών δεν το συζητάμε .Το μόνο που υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων όσων παίζουν το γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Δήμαρχος μας.
Αυτές οι αλλαγές που έγιναν στη Δημοτική αρχή, αναγκαστικές ή όχι, προκαλούν στους δημότες κάμποσα ερωτήματα και πολλές αμφιβολίες για την επιτυχία τους. Οι κύριοι Βλαχάκης & Λιβάνης έφυγαν οικειοθελώς; ήταν στην πόρτα για αποχώρηση και ο Δήμαρχος απλά τους έσπρωξε έξω; ή ήταν στο χέρι του και τους άλλαξε;
Τρεις ισχυρές προσωπικότητες οι κ.Λύχνος ,Βλαχάκης & Λιβάνης δεν είναι στο κέντρο των αποφάσεων. Όταν για το καλό του τόπου χρειάστηκε να σταθούν απέναντι από την εισήγηση και τα θέλω του Δημάρχου (ΜΑΡΑΘΙΑΣ,EDISON,MΠAMΠINH) το έπραξαν με θάρρος. Η στάση τους αυτή θα είναι και το μεγάλο όπλο τους στις επόμενες εκλογές.
Είχα δεν είχα έφτασα και στις εκλογές. Λέτε να έχουν καμιά σχέση η αποχώρηση του προέδρου και του Αντιδημάρχου με τις εκλογές; φυσικά και έχουν!! και μάλιστα άμεση σχέση. Όχι δεν είμαι φαντασιόπληκτος.Αυτό που βλέπω είναι ότι όλες οι συμφωνίες τηρούνται κανονικά. Το μόνο κακό είναι το »άδειασμα» στο παρελθόν του κ. Λιβάνη από τον κ. Δήμαρχο. Η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί και οι δύο είναι με την πλάτη στο τοίχο από φόβο «μαχαιριάς πισώπλατης». Όλα αυτά τα σενάρια για να έχουν αίσιο τέλος πρέπει ο κ. Δήμαρχος να γλιτώσει την φυλακή από τον κ.Βασιλόπουλο.

Advertisements