ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 27/5

Στη χθεσινή δημοτική συνεδρίαση για περισσότερο από μισή ώρα ο Δήμαρχος εξηγούσε ότι το νερό είναι πολύ καλό και δεν ασχολήθηκε τόσο με το έγγραφο και τη σημασία του αλλά με τα δικά μου σχόλια. Απέδωσε το έγγραφο και τις μετρήσεις της Δ/ΝΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ σε ανθρώπινο λάθος και δεν εξήγησε, ούτε κατάλαβε κανείς γιατί κρατήθηκε μυστικό το έγγραφο. Ο συνδυασμός του κ.Μπόνη κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο το γεγονός της απόκρυψης του εγγράφου και τόνισε πως ήταν λάθος ο χειρισμός του δημάρχου, πως έπρεπε άμεσα να γίνει διακοπή πόσης του νερού και ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
Παράπονο εξέφρασε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Λύχνος για το ότι δεν ενημερώθηκε.
Ο κ.Στράτος δέχτηκε τις εξηγήσεις του Δημάρχου και είπε ότι ήταν δυσφήμηση η δημοσιότητα του συγκεκριμένου εγγράφου. Λίγο αργότερα, όταν ο Δήμαρχος εισηγήθηκε να μην γίνει αποδεκτή η Αίτηση ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΤΕΕ για τροποποίηση σχεδίου πόλεως, αποχώρησε φανερά δυσαρεστημένος από την αίθουσα, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα 20 θέματα της συνεδρίασης, για τα οποία προφανώς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον ο ίδιος.
Στο θέμα 4, οι 200.000 € θα πάνε αποκλειστικά και μόνο στην πυρόπληκτη Μπαμπίνη, αφού γι΄αυτό το σκοπό εγκρίθηκαν.
Παρών στη δημοτική συνεδρίαση και ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ. Η παρουσία του μάλλον είχε σχέση με την αίτηση του κ.ΣΤΡΑΤΟΥ για τροποποίηση σχεδίου πόλεως.
Ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ξεκίνησε τις διαδικασίες και τις επαφές για να διεκδικήσει ξανά την δημαρχία στο διευρυμένο Δήμο του Καποδίστρια ΙΙ. Θα επανέλθω στο θέμα με καινούργιο post και πιο αναλυτικά. Με ποιες προϋποθέσεις, τι προσπαθεί να πετύχει και ποια επιχειρήματα προβάλει.

Advertisements